reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Montek tez mam ta apke :)

Locala muszę Cię zmartwić ale moja córa mi zabrała i wzięłam tylko kęsa hehe ale to i Dobrze bo muszę uważać co jem :)
Zrobię w weekend cała blachę to poczęstuje każdą ;)

Co do imion to ja nawet nie myśle bo i tak nie wymyślę. Mi się jakoś żadne nie podoba. U córki wybierał mąż i to zadecydowaliśmy dopiero jak już wyszła na powierzchnie. Także zobaczymy :)
A Ty już coś wybrałaś ?
Poprzedni syn miał nazywać się Olek ale że względu na babcię to daliśmy po dziadku Filip, dlatego jak będzie synuś to będzie Olek a jak córeczka w co wątpię to albo Nina albo zuza ;)

reklama
zjadłam stado pierogów z mięsem, zagryzlam połówka Bounty i mam szczerą ochotę puścić pawia.

Z tym wyglądem to u mnie to samo. O ile włosy to czaje bo zniszczyłam o tyle cera sama. z siebie. Pryszcze na pryszczu, rozszerzone pory, czerwono biała skora

Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję, wszystkiego najnudniejszego w najbliższych miesiącach życzę 🙂
Matko dziewczyny, ciężko mi się tu nadrabia, te wiadomości tak się rozłażą, jednak kocham messenger i whatsapp za możliwość przewijania zamiast klikania strony kolejnej 🤣 może kiedyś się przeniesiemy, my z listopadowkami 2017 mamy grupę na whatsapp właśnie cały czas 🙂
Któraś z Was pytała już kiedyś o lekarza do którego chodzę w Krakowie i gdzie rodizlam. Ja chodzę do dr Moniki Pacek, Gabinety przy Bulwarze i serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt, sympatyczna kobieta. Jedyne co może być wadą, to że nie pracuje już w żadnym szpitalu. Ja pierwszy poród miałam wywoływany i chciałam na Kopernika, a oni powiedzieli mi że nie ma miejsca i żebym jechała szukać gdzie indziej... Byłam w 41+5 wtedy. Więc złożyło się tak że rodziła w szpitalu Siemiradzkiego. Doświadczenie kiepskie...
Bardzo fajny pomysł z tym whatsapp 😁

Kurczę ja naturalnego jogurtu nie przełknę blee
Hmm A może być aktivia że śliwkami
Jejuss mnie też na pierogi z mięsem mmm do tego czerwona kapusta że słoika ojjj pychotaa

Dziewczyny a myslalyscie tak już tak po cichutku nad imieniem jak to by był chłopiec/dziewczynka ?
My liczymy na drugiego synka i wtedy będzie Igor. Mamy Filipa 😁 Jakoś na dziewczynkę nie mamy koncepcji, mi się prawie każde imię damskie nie podoba lub źle kojarzy. Mamy kilka wstępnych, jeszcze to przegadamy i wybierzemy jak będzie wiadomo 😁

reklama
Do góry