We dwie zawsze raźniej, tym bardziej jak i wymiary wychodzą podobne, licząc ze pęcherzyk rośnie 1mm dziennie to mój powinien mieć dzisiaj jakoś 9mm ale jak jest to nie wiadomoZa tydzien tez mam wizyte na NFZ po szpitalna... Niemniej licze ze czegos dowiem sie w czwartek i kolejna wizyta bedzie w grudniu na spokojnie[emoji846]
Tez widze ze podobnym trybem idziemy-cieszy mnie to [emoji6]
reklama
mic_ani
Fanka BB :)
8+56tc+2dni wg OM
mic_ani
To tak jak u mnieA ja mam dziś 8+0 lub 7+6 wedlug owulacji bo gdybym na miesiaczke patrzyła to byłby 8+5/8+6. Ale zobaczymy jak z USG wyjdzie, bo w sumie to najwiarygodniejsze będzie.
montek.87
Ja mam taka apliakcje ktora mowi o dziecku, Mamie i TacieDziewczyny!! Musimy przestać się martwić!!! Każdej z nas wszystko pójdzie super i wszystko będzie dobrze! Koniec z czarnowidzctwem !!!! Cieszmy się każdą chwilą i czekamy za każdym kolejnym usg. Mam taką fajną aplikacje i zawsze ponosi na duchu. Co tydzień inna opowieść.
montek.87
Cos nie chce mi sie wierzyc w 1mm dziennie... W srode u mnie bylo 2mm a w poniedzialem 5mm a roznica 5 dni... Oczywiscie ze dam znac [emoji6]We dwie zawsze raźniej, tym bardziej jak i wymiary wychodzą podobne, licząc ze pęcherzyk rośnie 1mm dziennie to mój powinien mieć dzisiaj jakoś 9mm ale jak jest to nie wiadomo [emoji2372] Daj koniecznie znać w czwartek co wyszło u Ciebie [emoji8]
MoniA90
Hej Witaj wiesz ja też mam Córkę 6 letnią. Fajnie że jesteś z namiWitajcie dziewczyny, jestem tu nowa. Ja mam termin na 02.07 to moja druga ciąża Ale jakoś bardziej ją przeżywam niż pierwszą
Mam 6 letnią córkę
. Usg już było maluch ma ponad cm i serduszko bije jak ta lala
. Mam nadzieję że będę mogła z Wami potrwać w tym oczekiwaniu
. Pozdrawiam serdecznie
mic_ani
Z om wychodzi mi na 27 czerwiec ale mam dwóch chłopców którzy rodzili się zawsze w innym miesiącu niż miałam wyznaczony bo przenosilamMIC ani chyba prowadzisz![]()
reklama