Aduś16
Fanka BB :)
Ja już nie wiem co... Chemia na skórze głowy.. A nóż to gdzieś tam przenikaNa kilka przed transferem jak najbardziej . Przecież zarodek jest zamrożony. Co ma jedno z drugim wspólnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nie wiem co... Chemia na skórze głowy.. A nóż to gdzieś tam przenikaNa kilka przed transferem jak najbardziej . Przecież zarodek jest zamrożony. Co ma jedno z drugim wspólnego.
Najlepiej by było wtedy najlepsze porównanie .. Ale to nie jest konieczność przecieżOby tyle urosło[emoji4]musi byc w tym samym laboratorium?
Oczywiście że w lodówce. KoniecznieDziewczyna mam pytanie lek accofil trzymacie w lodówce
Kochana nie dajmy się zwariować.Na nasze dobre samopoczucie składa się wiele czynników i nasz wygląd też.Warto się wyluzować i właśnie pomalować włosy kupić nowy ciuch.Ja czekałam na wyniki bety na krześle fryzjerka była u mnie.jedynie w dzień transferu bym się tego typu działań nie podjelaDziewczyny sorki że zadaje głupie pytanie ale muszę kogoś spytać a nie spytam lekarza w klinice bo się spale ze wstydu hahahaCzy na kilka dni przed transferem dac sobie spokój z farbowaniem włosów??? Pytam bo mam swoją fryzjerke od 15 lat w Gdańsku więc jak jestem w Polsce idę zawsze do niej.. jeśli to zły pomysł to dam sobie spokój... Jak się transfer nie uda zdaze pofabrować przed wyjazdem jeszcze a jak się uda to mogę chodzic 9 miesięcy z odrostem , poświęcę się bez problemu
![]()
![]()
Myśle, ze to zależy od zapotrzebowania na witaminę, porównywałam i w tej b complex jest trochę mniejsza ilość witaminy b12, a np u mnie przy problemach z niskim żelazem lekarz polecił uzupełnić głównie b12, ale możliwe ze b complex w niektórych przypadkach będzie odpowiedniaA nie lepsza b complex ?
Dobra wiadomość na dobry weekendDziewczyny 8dpt beta 87.7 ale jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Mam jakąś zacme bo nie pamiętam czy farbowalam włosy w ciąży.. Pamiętam tylko ze dwa tygodnie przed porodem a wczesniej amnezjaKochana nie dajmy się zwariować.Na nasze dobre samopoczucie składa się wiele czynników i nasz wygląd też.Warto się wyluzować i właśnie pomalować włosy kupić nowy ciuch.Ja czekałam na wyniki bety na krześle fryzjerka była u mnie.jedynie w dzień transferu bym się tego typu działań nie podjela
Jak długo może być poza lodówką? Będę w grudniu się zaopatrywac więc zimno będzie na dworzeOczywiście że w lodówce. Koniecznie
O matko... Ja akurat zmieniam pracę w miesiącu jak transfer będzie, co prawda nie w Polsce ale zaczęłam myśleć jak to będzie...Dziewczyny czytałyście to?
![]()
Zmiany w L4. Będą trudności w uzyskaniu zasiłku chorobowego przez ciężarną? - Plodnosc.pl
Rząd planuje wprowadzenie zmian w zwolnieniach lekarskich. Nowe przepisy uderzą w m.in. kobiety w ciąży, które zaszły w ciążę niedługo po rozpoczęciu nowej pracy.plodnosc.pl