Trzymam kciuki musi być dobrzeIm dłużej czekam tymbardziej się stresuje jak mi powie coś niepokojącego to chyba padnę na zawał !!!! Zaraz wchodzę trzymajcie kciuki dziewczyna jest tu przede mną i maleństwo jej nie rośnie . Masakra !!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki musi być dobrzeIm dłużej czekam tymbardziej się stresuje jak mi powie coś niepokojącego to chyba padnę na zawał !!!! Zaraz wchodzę trzymajcie kciuki dziewczyna jest tu przede mną i maleństwo jej nie rośnie . Masakra !!!
Mocno trzymamyIm dłużej czekam tymbardziej się stresuje jak mi powie coś niepokojącego to chyba padnę na zawał !!!! Zaraz wchodzę trzymajcie kciuki dziewczyna jest tu przede mną i maleństwo jej nie rośnie . Masakra !!!
Jak Ty to znalazłaś ? Ja logując się na portalu wchodzę w umów wizytę i wszystko mogę wybrać ale wyskakuje : poza pakietem [emoji848] Pakiet mam opłacany przez firmę, w której pracuję ....Serio nie masz ??? No ja mam i to nawet sporo
Widać już serducho?Wszystko dobrze . 1 cm szczęściaSkierowanie na badanie i za dwa tygodnie wizyta z założeniem karty
Jak Ty to znalazłaś ? Ja logując się na portalu wchodzę w umów wizytę i wszystko mogę wybrać ale wyskakuje : poza pakietem [emoji848] Pakiet mam opłacany przez firmę, w której pracuję ....
O jaaa, superWidać![]()
O jaaa, superciekawe co powie mi jutro. Mam już takiego stresa że ledwo żyję