Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój że mną wchodził od początku jak było nawet usg dopochwowo. Jak już była aparatura w pochwie to lekarka wołała mężaTakie pytanie mam, przy pierwszej ciąży były mąż nigdy ze mną do lekarza nie chodził, aktualny mógłby i chciałby być za każdym razem... wiecie kiedy pierwszy raz może wejść ze mną do gabinetu? Czy w 12 tyg skończonym zrobi mi usg przez brzuch?
Wydaje mi się ze już nawet może wejść . Chodzisz prywatnie czy NFZ?Takie pytanie mam, przy pierwszej ciąży były mąż nigdy ze mną do lekarza nie chodził, aktualny mógłby i chciałby być za każdym razem... wiecie kiedy pierwszy raz może wejść ze mną do gabinetu? Czy w 12 tyg skończonym zrobi mi usg przez brzuch?
Paulina super wieści! Cieszę się bardzo
Ja mam wizytę dziś o 14:45, trzymajcie kciuki
Mi nie potrącają nic. Pracodawca ki za to placi. Wszystko co masz w pakiecie to możesz z tego korzystać . Może strona szwankuje ?
To ja mam wizytę jak Ty, 5min później, w dodatku jesteś rok młodsza ode mnie tylko, jakies bliźniacze ciazeTrochę mnie u was nie było, dzisiaj mam o 14.40 wizytę, 6t5d wiec mam nadzieję że zobaczę już serduszko. Jak martwiłam się brakiem objawów to od 3 dni z rana kibelek jest moim przyjacielem
a przez resztę dnia mdłości jakbym normalnie na kacu była
Oo a skąd jesteś?To ja mam wizytę jak Ty, 5min później, w dodatku jesteś rok młodsza ode mnie tylko, jakies bliźniacze ciazewspółczuję mdłości
![]()