reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
katrin, ja też zauważyłam, że jak siedzę na BB, to dziewczyny nie szaleją z pisaniem, a jak mnie cały dzień nie ma to kilka stron napisane, nie wiem, od czego to zależy :-D;-)
Zmykam powoli spać.
Mam dokładnie to samo...
Katrin ja po prostu ściągnełam corela i potem to juz proste jest.Dziewczyny robią jeszcze lepsze cudeńka.Ale dziękuje:-):-)

Bodzinka - śliczne fotki, zwłaszcza ta przy cycusiu jest boska! Uwielbiam zdjęcia maluszków przy piersi :-)
Dzięki to też jedna z moich ukochanych...Taki malusieńki był...A teraz głowa większa od cycusia...No i coraz bliżej moment odstawienia...:-(

Dobry wieczor.
Grzes juz spi (mial juz kilka dokladek kolacji, ale to nie koniec na dzis zapewne;-)). Fajnie miec tylko jednego dzieciaczka na glowie, tak spokojniej jest. Ale bez Maciusia troche smutno i tak cicho...

A ja już uciekam.. zaraz przyjdzie M z pracy. Znowu trochę pogadamy i spać czyli tak koło 23:baffled:. Zawsze sobie obiecuje, że się wcześniej położę a potem gadu gadu i nie wiadomo kiedy prawie północ;-)

Dobranoc babeczki spokojnej nocki:-)
Skad ja to znam...:confused: Niby nic sie takiego nie robi, a tu nagle 23 lub polnoc.:dry: Ja tez mam trudnosci z polozeniem sie wczesniej. Teraz na przyklad moglabym sie polozyc, bo juz w zasadzie wszystko po robilam, ale wlaczylam sobie film ("Samotnosc w sieci"). Odkladalam obejzenie tego filmu juz jakis czas.Co tam wyspie sie kiedy indziej (np.jak dzieci dorosna).;-):-p:-D

Ewcia fajnie, ze "imrezka" udana.;-) Zycze powodzenia jurto przy otwieraniu autka.:-p

Bodzinka fotki super. Karolek slodziutki jak byl malutki.:tak: Terez zreszta tez.;-):-)

Ja jjuz mowie dobranoc. Spijcie dobrze.:-)

Dzień dobry. U nas zimna ciąg dalszy jest 10 stopni na minusie i wiatr brrr. Oczywiście dalszy ciąg też niejedzenia Kuby. Wczoraj koło 20 przez sen zjadł - wypił 70ml mleczka i tak do tej pory. Rano jak wstał to nie chciał ani mleczka, ani kanapeczki, ani praówki tylko napił się trochę. Schudnie mi to moje dziecko strasznie jak tak dalej pójdzie:no:

Bodzinka twoje fotki powalają mnie na kolana - nie dość, że Karolek ładny chłopczyk to jeszcze tak fajnie obrobione:tak::tak:

Asiulinka a gdzie masz Maciusia??? Nie wiem, ale chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:

reklama
Witam z rana.Tadaaam,już jest,prawa dolna jedyneczka Juliankowa!!!!!!!!!!!
[quote=Leika;1881496] Uwielbiam zdjęcia maluszków przy piersi :-)[/quote]
Jak opanuję kompa(stary wgrywał wczoraj system na nowo) i odnajdę fotki to wkleję,bo mam kilka takich cycusiowatych:tak::-D.

Do góry