reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka aleś ty biedna - miej to wszystko w d.... i jak tylko Karolek uśnie to połóż się i ty:tak:

Mój Kubuś wstał i zjadł danio - chociaż tyle.

reklama
Witam witam

Ja dzis musialm wtac o 6 :szok::szok::szok::baffled::no: i popracowac troche...:baffled: M podpisal umowe z pralnia na jej obsuge no i oczywisice ja ją musze "obsluzyc" z jednej strony sie ciesze bo kasa z tego bedzie (mam nadzieje) i nareszcie wyrwe sie z domu, ale z drugiej to bym sobie pospala :sorry2: hehe musze znowu sie odzwyczaic od spania do 8.30:zawstydzona/y:

Bodzionka nie szalej tak z tymi zdjeciami lepiej sie wyspac niz pozniej sie meczyc....

Ja dzis musialm wtac o 6 :szok::szok::szok::baffled::no: i popracowac troche.......

Ja też tak muszę wstawać, żeby Natalke do szkoły wyszykować:baffled:, a przez te święta przyzwyczaiłam się do tego że spimy do 7 - 8. Ech do dobrego to się człowiek moment przyzwyczai.. później ciężko wrócić do wczesnego wstawania.

Marta, ja z gg miałam identyczną sytuację i musiałam zmienić numer :baffled:.I teraz już się nauczyłam, że listę kontaktów eksportuję do pliku, a nie tylko na serwer.
A ja nie wiem, co się ze mną dzieje, ale bez przerwy chce mi się spać...Wczoraj poszłam po 22, wstałyśym z Oliwką przed 9 i ja najchętniej teraz położyłabym się jeszcze na trochę.
Dzisiaj wykłady odpuszczam, za to jutro hardkor mnie czeka - dwa kolosy...I od 8 do 21 w szkole :-(.Nie wiem jak dam radę :no:

tapety-4.jpg

Pierwsza, w miare udana, próba:-)

Mój Kuba znowu śpi:dry:, a ja się nudzę. Dzisiaj nie sprzątam,bo sprzątałam wczoraj, więc tylko złożyłam łóżko i pomyłam gary po śniadaniu. Pranie się pierze,a obiad trochę za wcześnie żeby wstawiać.

Dzien dobry.
Dzis z Grzesiem pospalismy do 9.50.:-)

Asiulinka a gdzie masz Maciusia??? Nie wiem, ale chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:
Macius byl caly wczorajszy dzien i noc u babci (mojej mamy). W zasadzie juz powinni byc z powrotem (bo moja mama idzie dzis do pracy na 12), ale cos ich nie widac.:confused:

Witam z rana.Tadaaam,już jest,prawa dolna jedyneczka Juliankowa!!!!!!!!!!!
Wielkie gratki dla Julka.:tak:

Ale dzis zimno. Nie wychdze dzis na spacer. Z tego co pamietam, to chyba z takimi maluchami jak Grzesio mozna wychodzic do -5 stopni. A dzis dodatkowo wieje. brrrr...:huh:

Bodzinka to zdjecie nie weszlo.:dry:

reklama
Dzień dobry! Kawusiam właśnie i usiłuję opanowac wojnę domową:baffled: Mali mają dzisiaj bojowe nastawienie do zabaw i non stop się o coś kłócą. Najgorsze jest to że Adrian zaczął reagowac tak samo jak Magda czyli się drze i płacze:dry: Normalnie wysiadam:wściekła/y:

Do góry