reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też na naszej klasie znalazłam i znajomych z którymi nie miałam kontaktu od wieków i rodzinkę super jest ta stronka:tak::tak:

Wiecie co ja to się chyba uzależniłam od kompa. Może nie tyle od niego co od tych dwóch stronek naszej klasy i BB. Normalnie jak nie zajrzę to czegoś mi brakuje:dry::tak:

reklama
Karollo też woli zupki a mąż ich nie toleruje...No i dogódz tu facetom:confused:
Mężuś poszedł kredycik załatwiać, ma do wyboru dwa banki.Powiedziłam,żeby się sam zdecydował bo potem będzie na mnie;-)A tak będzie na niego:-)Mam nadzieje,że wszystko załatwi bo mi drzwiczki z meblościanki odpadają.Buuuuu
Na naszą klase dzis juz dwie godziny dodaje mojej mamie fotke.No szlag może człowika trafić.
Jak nam się uda kredycik załatwić to dostane drukarczke i skanerek:-):-)NA to już się ciesze:-):-)

Ja też na naszej klasie znalazłam i znajomych z którymi nie miałam kontaktu od wieków i rodzinkę super jest ta stronka:tak::tak:

Wiecie co ja to się chyba uzależniłam od kompa. Może nie tyle od niego co od tych dwóch stronek naszej klasy i BB. Normalnie jak nie zajrzę to czegoś mi brakuje:dry::tak:
Zgadzam się z każdym Twoim słowem..Na obie stronki musze zajrzeć po jakaś taka lekko nerwowa jestem;-);-)

Dobra idę ubrac to moje dzieciarstwo i wyskoczę z nimi na chwilkę. Brrrrr zimno na maksa i mi się nie chce ale trzeba ich troszkę przewietrzyc i kupic coś na obiadzik. Madzia ostatnio śpi tylko w wózku:baffled: No to idę marznąc! Papa do póżniej;-)

Aha dziewczyny w sprawie tego ogłoszenia na górze wątku pisałam do administratora i dostałam odpowiedź, że możemy wybrać sobie moderatora - w związku z tym może macie jakieś propozycje kogo? a może któraś z was chciałaby być moderatorem?

Ja też tak muszę wstawać, żeby Natalke do szkoły wyszykować:baffled:, a przez te święta przyzwyczaiłam się do tego że spimy do 7 - 8. Ech do dobrego to się człowiek moment przyzwyczai.. później ciężko wrócić do wczesnego wstawania.

iwona masz racej szybko sie czlowiek do dobrego przyzwaczaja :sorry2:

Uspalam mojego lobuza, cos ostatnio spi bez wiekszego jekniecia:happy2::cool2:

Dzis wieczorem wybieram sie na spotaknie klasowe oczywiscie zorganizowane dzieki naszej -klasie;-)

co do moderartora to chyba musi byc ktos kto sie troche na tym zna :confused: ja z tego powodu ze nie bardzio znam sie na komputerach i czynnsociach znimi zwiazanymi nie pisze sie na to.......sa tu osoby ktore duzo lepiej panuja nad tym podlem niz ja ;-):cool2::happy2:

Ja proponuję Iwonkę 2006 lub Ewcię z racji tego, że o ile mi wiadomo są najdłużej na wątku:tak: no i o ile się zgodzą- co wy na to

reklama
siemainko,siemanko,,,no i ja po pracy,weekendzik mam,,hurraaa

Ale zimnota,,brrr
Zrobie kawusie i zaraz wracam,,no i zakupy wyladuje i lozko sprzatne,,kupilam sobie stanik,mezowi spodenki dos pania,malemu malowanki,,,,,za minutke bede

Do góry