potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Jeśli chodzi o moderatora to też uważam, że powinna być nim osoba, która jest tu najdłużej
.Ale jako że jestem tutaj dość krótko, na tym wątku, to dostosuję się do decyzji większości ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
święte słowa,dokladnie tak jest...Ja też tak muszę wstawać, żeby Natalke do szkoły wyszykować, a przez te święta przyzwyczaiłam się do tego że spimy do 7 - 8. Ech do dobrego to się człowiek moment przyzwyczai.. później ciężko wrócić do wczesnego wstawania.
wysiadx na moejj stacji,,pzrygarne cie...Dzień dobry! Kawusiam właśnie i usiłuję opanowac wojnę domowąMali mają dzisiaj bojowe nastawienie do zabaw i non stop się o coś kłócą. Najgorsze jest to że Adrian zaczął reagowac tak samo jak Magda czyli się drze i płacze
Normalnie wysiadam
![]()
oki ja chetna...ale mam jedno,moze byc??Nie chce ktoś pożyczyc dwójki całkiem udanych dzieciaków na popołudnieBo ja mam ich już dziś dośc
![]()
super sprawa,i to dwoch studentow zalozylo...Nasza-klasa jest naprawdę rewelacyjnym pomysłemOnalazłam już tyle osób
Ale wkurzyłam się dziś bo dodałam zdjęcia wczoraj i jeszcze ich nie ma
No ale podobno cierpliwośc jest cnotą
![]()
acha to jzu kuamm o co biega...Aha dziewczyny w sprawie tego ogłoszenia na górze wątku pisałam do administratora i dostałam odpowiedź, że możemy wybrać sobie moderatora - w związku z tym może macie jakieś propozycje kogo? a może któraś z was chciałaby być moderatorem?
no milo nam..Ja proponuję Iwonkę 2006 lub Ewcię z racji tego, że o ile mi wiadomo są najdłużej na wątkuno i o ile się zgodzą- co wy na to
no dokladnie..Iwonka przecież możesz być obydwu działów![]()
a mi tam obojetnie..No niby tak chyba nie wiem ale moze jak Ewcia chciala byc tu:-) Mi wystarczy Maj2008 wtedy tez spokojnie;-)
ooo no wlasnie,,bo jak ejdna nie moze to druga pomoze,heheTo przecież możecie być obie tu![]()
mi tyz....Iwonka albo Ewcia to moim zdaniem własciwe osoby mi obojetne czy bedzie dwoch moderatorow czy jeden....
Super zdjątka:-):-)Też mam podobne z moim Grzesiem:-)a to moj ssak:-):-):-):-):-):-):-)
slicznosci foty,,tzn wy na fotce...a to moj ssak:-):-):-):-):-):-):-)
Iwonko,ja nie wiem cyz dam rade,bo pracuje,a jak bym sie z czyms spozniala,to mnie ochrzanicie,heheEwcia to jak chcesz byc tu moderatorem ? Pisz do anislu:-)
To ja napisze ze tylko Maj2008 mnie interesuje ;-)
Jeśli chodzi o moderatora to też uważam, że powinna być nim osoba, która jest tu najdłużej.Ale jako że jestem tutaj dość krótko, na tym wątku, to dostosuję się do decyzji większości ;-)[/quot
Myślę tak samo![]()
ju znalazlam Iownko,d,zieki za pomocccc