reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie martw się brakiem objawów, mogą się pojawić ni z gruszki ni z pietruszkiChyba mam najwcześniejale i tak nic nie wykarze bo będzie to gdzie 5 i pół tyg;/
Nie wiem czy mam się martwic brakiem objawów... ja nie ma żadnych mdłości, jem jak zawsze, kawa smakuje jak zawsze, wszytko jest jak zawsze...

Boziu, siedzę w tej przychodni a koło mnie siedzi koleś który tak śmierdzi papierosami że zaraz go obrzygam. Sama jestem palacz, chociaż przed ciążą ciągnęłam iqosa, ale zapach papierosów doprowadza mnie do szału

Iwkar
Fanka BB :)
Iwkar
Oby tak było, że brak objawów to nie jest jakiś zły znak;/ tak się martwię, a jeszcze się wczoraj naczytałam o trombofilii wrodzonej, że postanowiłam zrobić testy, w sumie jak najszybciejNie martw się brakiem objawów, mogą się pojawić ni z gruszki ni z pietruszkimoja koleżanka z pracy dowiedziała się gdy zobaczyła wszystko na usg, nie miała żadnych objawów a do lekarza poszła bo okres jej się dwa miesiące spóźniał. Była w szoku kiedy dowiedziała się że jest w ciąży bo do głowy jej nie przyszło, że to możliwe, a wszystko zrzucała na fakt odstawienia antykoncepcji.
Boziu, siedzę w tej przychodni a koło mnie siedzi koleś który tak śmierdzi papierosami że zaraz go obrzygam. Sama jestem palacz, chociaż przed ciążą ciągnęłam iqosa, ale zapach papierosów doprowadza mnie do szału![]()
Papierosy mnie odrzucają od zawsze nawet bez ciąży ten zapach mnie obrzydza..;/
Musisz się zakryć jakimś szalem żeby nie wąchać
A co robisz w przychodni? Betę?
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A mnie też odrzucały mimo tego że sama paliłam. Nigdy w domu, jeszcze czego, żeby mi wszystko potem śmierdziało. Moja znajoma pali w domu a ma kota i kot też śmierdzi fajami. Biedny.Oby tak było, że brak objawów to nie jest jakiś zły znak;/ tak się martwię, a jeszcze się wczoraj naczytałam o trombofilii wrodzonej, że postanowiłam zrobić testy, w sumie jak najszybciej
Papierosy mnie odrzucają od zawsze nawet bez ciąży ten zapach mnie obrzydza..;/
Musisz się zakryć jakimś szalem żeby nie wąchać![]()
A co robisz w przychodni? Betę?
Muszę poczytać o tej trombofilii, chociaż ostatnio naczytałam się o cytomegalii i też sobie zrobiłam stres. A w przychodni jestem na krzywej cukru, już bety mam nie robić, zrobiłam trzy

Klara28
Mnie od rana leciutko pobolewa brzuch, ale to chyba normalny objaw. Jeszcze mi się nie chce spać i mam nadzieję, że mnie nie dopadnie bo pasuje w pracy mieć świeży umysł
zrobię dziś jeszcze tescik dla większej pewności
chce wiedzieć że jest ok
jakoś do tego 17 grudnia muszę dotrwac

Kamyczkowa
Ja mam chyba wcześniej wizytę bo już jutro !

Klara28
To koniecznie daj znać co i jakJa mam chyba wcześniej wizytę bo już jutro !![]()
![]()

Iwkar
Ooo trzymam kciuki koniecznie daj znać co Ci powiedział lekarzJa mam chyba wcześniej wizytę bo już jutro !![]()
![]()
reklama
Iwkar
Papierosy to zło, a faktycznie jak ktoś w domu pali to wszystko śmierdzi...A mnie też odrzucały mimo tego że sama paliłam. Nigdy w domu, jeszcze czego, żeby mi wszystko potem śmierdziało. Moja znajoma pali w domu a ma kota i kot też śmierdzi fajami. Biedny.
Muszę poczytać o tej trombofilii, chociaż ostatnio naczytałam się o cytomegalii i też sobie zrobiłam stres. A w przychodni jestem na krzywej cukru, już bety mam nie robić, zrobiłam trzy![]()
No ja tą trombofilia sie mega przestraszyłam,a myśle że mam predyzpozycje, a niestety powoduje ona wczesne (nawykowe) poronienia lub problemy z zagnieżdzeniem (a że miałam już biochemiczna) to obawiam się strasznie tego;/