Jeżeli chodzi o 3 dniowe zarodki to ja bym robiła betę najwcześniej 9 dpt, ewentualnie 8 jak masz mocne nerwy.Kurczę to ja teoretycznie mogłabym iść na bete w tym tygodniu?W piątek miałam transfer dwóch kropeczek trzy dniowych
reklama
Breath_less
Fanka BB :)
Brałaś zastrzyk ovitrelle w dniu transferu?
Ovitrelle brałam 24.11 36h przed punkcją 26.11
W dniu transferu rano wzięłam pol dawki pregnyl 500
Twój wynik bety to jeszcze pozostałość po zastrzyku, pewnie kolejną weryfikację masz 6 dpt, wtedy beta powie już coś więcejOvitrelle brałam 24.11 36h przed punkcją 26.11

nadziejaprzedewszystkim
Wzajemnie!!! Mi się skojarzyło że świętamino wiecie:Cicha noc...
Ale to pewnie dlatego, że nabyłam pierwsze prezenty i od razu zapakowałam, więc nastrój świąteczny powolutku do mnie przychodzi. Polecam patent z pakowaniem prezentów stopniowo i wcześniej niż na dzień przed wigiliąTylko wtedy koniecznie trzeba nakleić takie robocze karteczki, co tam w środku jest i dla kogo. Bo inaczej tragedia murowana. Jednego roku zapomniałam o karteczkach i kilka prezentów musiałam odpakować bo za cholerę nie pamiętała co tam jest...
![]()
Dopiero dwa lata temu się zbuntowałam i powiedziałam rodzince, że będę pakowała tylko te prezenty, które kupiłam. Przez lata wyglądało to tak:
Tata - zapakujesz mamie prezent?
Mama - zapakujesz wszystkim?
Brat - zapakujesz rodzicom?
Drugi brat - zapakujesz rodzicom?
Trzeba przyznać, że każdy z nich przychodził w innych terminach i każdy dzielnie pilnował moich drzwi, żeby nikt nie wlazł.
Co roku więc wiedziałam, które prezenty pod choinką są dla mnie.
No i zbuntowałam się.
Już pierwszego roku Tata tak zapakował, że każdy dostał nie to, co zaplanował nam dać. Nie przyznał się od razu
Już trzeci rok będę się zastanawiać, co jest dla kogo!
Nadal w tym względzie jestem dzieciakiem.
Płakałam drugi miesiąc, że nie będę miala żywej choinki - wczoraj: "Eureka!!! Wstawię ją do kojca!!!!" (obowiązkowo ma mieć min. 180 cm, nie zejdę z tonu. Świerk, nic innego).
nadziejaprzedewszystkim
Dziś 6 dpt, mam pedałować na betę, czy jeszcze odpuścić?
Netiaskitchen
To beta nic Ci jeszcze nie powie. Reszta bardzo dobrze wyglądaOvitrelle brałam 24.11 36h przed punkcją 26.11

agulla84
W taki razie ja czekam dalej bo miałam ovitrelle .
Netiaskitchen
Ja robiłam 6dpt.A miałaś Pregnyl bo nie pamiętam? Tylko niech u Ciebie będzie lepszy wynikDziś 6 dpt, mam pedałować na betę, czy jeszcze odpuścić?

Aduś16
Miałaś pregnyl podany? Za wcześnie na betę ciążowa.. Progesteron wysoko to dobrze!Dziewczyny właśnie jestem po pierwszej weryfikacji.
W sobotę miałam transfer jednej morulki w 4 dobie
3 dni po transferze to znaczy dzisiaj byłam na badaniach i beta pokazuje wynik 28,4
Progesteron 93,90
Estradiol 2845
Jest to ogólnie 21 dzień cyklu.
Co myślicie ? Ja już dostaje no wiecie pierd**ca![]()
reklama
nadziejaprzedewszystkim
Ja robiłam 6dpt.A miałaś Pregnyl bo nie pamiętam? Tylko niech u Ciebie będzie lepszy wynik![]()
Mialam
Podziel się: