iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia wypilam ,pyszne napewno taki wirtualne bo o prawdziwym to sobie moge po marzyc.............
A moj szkrabek juz spi
A moj szkrabek juz spi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem,heheeEwcia bomba![]()
na zdróweczkoEwcia dziękuję za kielicha
Weszło bez problemów, ale jak mój się chciał napic to ino do połowy łyknął
![]()
nom to dobrze,ze wirtual mozna,hehe,,na zdrowie...Ewcia wypilam ,pyszne napewno taki wirtualne bo o prawdziwym to sobie moge po marzyc.............
A moj szkrabek juz spi![]()
a moje jus spi,jakies 20 minut...Sikoreczka mój brzdąc też nie zamierza spać znowu:-(Kimnął sie 20 minut i koniec![]()
Ja tam wszystko jem i sie nie przejmuje. Zreszta Grzesiowi nic nie jest-przynajmniej nie widze, zeby sie meczyl. Wlasnie przed chwila zjadlam cala tabliczke czekolady.Tylko że teraz raczej też wszystkiego nie wolno jeść,żeby dziecku nie zaszkodziło.
dzieki Ewcia.Musialam poczekac na "nowa pelna godzine", zeby sie napic, ale sie oplacalo.;-) hehe Dzieki mnie jestes na 5079 miejscu w rankingu.
Witajcie wieczorowa pora.:-)
Macius spi. Grzes spal, ale sie przebudzil. Nie placze, wiec do niego nie ide. Wczesniej obudzil sie kilka krotnie z placzem, wiec dalam mu panadol, bo myslalam, ze to zabki (dzis zauwazylam, dwie biale kreseczki pod dziaselkami, wiec za niedlugo sie przebija). Ale teraz juz nie jestem taka pewna czy dobrze zrobilam.
Ja tam wszystko jem i sie nie przejmuje. Zreszta Grzesiowi nic nie jest-przynajmniej nie widze, zeby sie meczyl. Wlasnie przed chwila zjadlam cala tabliczke czekolady.
dzieki Ewcia.Musialam poczekac na "nowa pelna godzine", zeby sie napic, ale sie oplacalo.;-) hehe Dzieki mnie jestes na 5079 miejscu w rankingu.![]()