reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Oj to ogromna radość dla Ciebie[emoji6]. Dla mnie ta ciąża to zaskoczenie.

Dla mnie tez ogromne bo spisani byliśmy na straty. W Styczniu mieliśmy podejść do in vitro ze względu na słabe nasienie męża wiec wyobraź sobie co czułam jak po dwóch dniach spóźnienia @ zrobiłam test i w ciągu 10 sekund wyszedł pozytyw i to nie blade kreski- cienie tylko tłusta piękna krecha! Dziś powtórzyłam test z innej firmy za namowa męża bo nie wierzy [emoji28]

reklama
A może to temat dla administratorów forum :)
Jeśli każdy miesiąc ma swój oddzielny wątek to może do każdego wątku fajnie by było mieć kalendarz, gdzie wpisywalybysmy nasze terminy porodu? :)
I od razu by było widać który miesiąc ma największe oblężenie [emoji23]

Są wątki z prowadzonymi kalendarzami bardzo fajnie się to sprawdza- byłam na wątku „kto po in vitro” i tam codziennie jedna koleżanka wstawiała kalendarz tak aby było widać która kiedy ma wizytę czy badania. Trudno jest zapamiętać wszystkie, bynajmniej na początku.

Nie chce nic narzucać, to tylko propozycja :)[emoji177]

Ja osobiście nie mam czasu pisać w kilku miejscach na raz

Załączniki

• Screenshot_20191217_172940_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191217_172940_com.android.chrome.jpg
    385,8 KB · Wyświetleń: 91
Są wątki z prowadzonymi kalendarzami bardzo fajnie się to sprawdza- byłam na wątku „kto po in vitro” i tam codziennie jedna koleżanka wstawiała kalendarz tak aby było widać która kiedy ma wizytę czy badania. Trudno jest zapamiętać wszystkie, bynajmniej na początku.

Nie chce nic narzucać, to tylko propozycja :)[emoji177]

Ja osobiście nie mam czasu pisać w kilku miejscach na raz

I to byłoby spoko :) Jak pójdę na L4 to się zgłaszam, ze mogę się tym zająć, bo teraz to czasem jestem regularnie a czasem po prostu muszę się odciąć bo porywa mnie praca.
Sprawdziłaby się taka wersja kalendarza, w której każda z nas sama by mogła wpisywać daty, żeby nikogo nie angażować

reklama
Witamy, witamy :))
Gratulacje :) i dużo zdrówka!

Mój syn miał nieco ponad 60. Zeskanuję dzisiaj wyniki z tamtego USG i zobaczysz... nic nie jest przesądzone

Kochana.. ja pochłaniam takie ilości żarła, że za niedługo będę miała 5kg na plusie.

Tak się stresuję, że od wczoraj piję meliskę :D jeszcze mi przełożyli wizytę na 12:20! To już tuż tuż...

Dziewczyny... pytanie do tych mam, które są już w drugiej i kolejnej ciąży Widać już u Was coś? Mi dzisiaj tak wywaliło brzuch poniżej pępka i to wcale nie wzdęcia :o Nie zapnę żadnych spodni..
Zobacz załącznik 1057704
Mi okropnie już brzuch wywalił... Ale u mnie to 4 ciąża. A brzuch mam jak w 5 miesiącu przy pierwszej ciąży [emoji1787]

Do góry