reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia Jędrek to tak nauczony od urodzenia, i teraz jak przychodzi 20:00 to on ma jakiś biologiczny zegarek w tyłku ;-) i woła mnie do łazienki na kąpiel. Po kapieli usypia szybko 15 min to max.

reklama
a ja o pon 5 dni,a potem dwa tygodnie laby,hehee,,juz odliczam dni do wyjazdu,,moj m zazyczyl sobie kurtke i spodnie na narty,,ciekawe za co za te wojny do mnie i sapy,,niehc sie cmoknie w dupe,,ma 21 imieniny,,wiec powiem testciowej i moejj mamie niehc sie zrzuc,hehee

Ja bym mu kupiła :baffled: ale rózgę wielkości gigantycznej, do przetrzepania..... wiadomo czego ;-)

To ja dziecko śpi.mężuś też a ja na kompiku:-).Ewcia autko napewno odpali bo niema mrozu a mężulkowi przejdzie to się uspokoi:happy2:.A tak wogóle to ja chyba mieszkam na biegunie południowym bo tu śniegu cała masa normalnie bialusieńko.:-):-):-):-)​

Sewa mialam na mysli popis jak to dzieci czasem sie popisuja,piszczala,biegala,itd a jak ja prosilam zeby pochwalila sie swoimi nowymi slowkami czy wogole tym co sie nauczyla to nie miala nawet zamiaru i udawala ze nic nie umie.Ale za to zatanczyla pieknie :) A bunt no nie powiem ale czasami cos sie jej udziela nie tak niestety....
Ewcia niech sobie sam kupio tam w Belgi nie moze? A ty masz takie cieple narciarki i kurtke w gory?

Ewcia Jędrek to tak nauczony od urodzenia, i teraz jak przychodzi 20:00 to on ma jakiś biologiczny zegarek w tyłku ;-) i woła mnie do łazienki na kąpiel. Po kapieli usypia szybko 15 min to max.
no to super masz,moj tez tak mial,ale mu sie odwidzialo,,no i teraz lata dlugooo

Ja bym mu kupiła :baffled: ale rózgę wielkości gigantycznej, do przetrzepania..... wiadomo czego ;-)
no ja mu nie kupie to mamuski mu orezent zrobiaaaa

ja mowie dobranoc,,uciekam myju i aaaa

Mamajuli moja to sie budzila i kilkanascie razy na cyca w nocy to bylo dopiero i powiedzialam dosc ! Odstawilam ja jak mialam 14 miesiecy

Jwonka u nas się mówi że dzieckiem i mężem to się nigdy nie pochwalisz:-):-).A tak wogóle to Wanesska jest taka słodka że nie wyobrażam sobie żeby była niegrzeczna:cool2:.Idę myju myju i nyny do jutra pa pa:-):-):-):-)

reklama
Do góry