reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Mam nadzieje ze moj nie bedzie musial robic bo wiem ze ciezko by bylo z realizacja, namowic go...

Ciekawe jaki czas oczekiwania na badanie
Właśnie ja już chcę jak najszybciej bo się boję, że będzie odwlekal to w czasie...
Oby u niego było git to może wtedy się za mnie porządnie wezmą

reklama
Moim znajomi też w tym roku slubowali 13.09 właśnie w piątek. Ja tam nie wierzę w przesady. Ja slubowalam w kwietniu bo "r" i jeszcze się nie pozabijalismy [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też brałam ślub w kwietniu😋ja też nie wierzę ale moja babcia to inna sprawa, jak ustaliliśmy datę i wspomniałam że może w maju bp braliśmy 30 kwietnia to matko co było badania że w maju nie i koniec 😁

Hehe... starsi ludzie tak mają Moja babcia akurat nic nie mówiła bo sama brała w kwietniu [emoji16][emoji23] Ale starsze cioteczki potrafiły skomentować [emoji16]
Ja też brałam ślub w kwietniu[emoji39]ja też nie wierzę ale moja babcia to inna sprawa, jak ustaliliśmy datę i wspomniałam że może w maju bp braliśmy 30 kwietnia to matko co było badania że w maju nie i koniec [emoji16]

reklama
Do góry