Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sie zastanawiam czy jezeli teoretycznie dzis wg testu mam owulacje w 8dc to brac za 2 dni dupka czy w tym cyklu nie brac? A moze brac 16-25dc? Chocoaz nie wiem jaki w tym sens...
Ja już 3 cykl od 16 do 25 dcA ja sie zastanawiam czy jezeli teoretycznie dzis wg testu mam owulacje w 8dc to brac za 2 dni dupka czy w tym cyklu nie brac? A moze brac 16-25dc? Chocoaz nie wiem jaki w tym sens...
A w ktorym dniu wypadala Ci owulacja?Ja już 3 cykl od 16 do 25 dc![]()
Wg apki 18 ale myślę że była tak 15-16A w ktorym dniu wypadala Ci owulacja?
A może zadzwoń do lekarza?Na uregulowanie powinno sie brac niby te 16-25dc a z drugiej strony powinno sie 2 dni po uwu zaczynac wiec nie wiem![]()
Taki mam plan ale w pracy nie mam jak rozmawiac o takich prywatnych rzeczach, ale moze uda sieA może zadzwoń do lekarza?
Ja dziś mam dzwonić o termin badania nasienia..Taki mam plan ale w pracy nie mam jak rozmawiac o takich prywatnych rzeczach, ale moze uda sie
Mam nadzieje ze moj nie bedzie musial robic bo wiem ze ciezko by bylo z realizacja, namowic go...Ja dziś mam dzwonić o termin badania nasienia..