reklama

Oczekujaca123
Fanka BB :)
Pod język, i ssać 

Dziewczyny może głupie pytanie jak bralyscie luteine podjezykowa? Ja prxepilam ja woda a tu chyba trzeba ssac:/ z tego całego stresu nie pomyślałam o tym
@Oczekujaca123 dzieki ale chyba nic się nie stało że popilam woda?  jestem tak zakręcona że nie potrafię racjonalnie już chyba myslec
 jestem tak zakręcona że nie potrafię racjonalnie już chyba myslec

Oczekujaca123
Myślę, że nie  

@Oczekujaca123 dzieki ale chyba nic się nie stało że popilam woda?jestem tak zakręcona że nie potrafię racjonalnie już chyba myslec
@Oczekujaca123 dziekuje bo już w stresie

Luna 33344
Wiki moze nie na temat ale robilas moze tez badanie kir?Dziewczyny może głupie pytanie jak bralyscie luteine podjezykowa? Ja prxepilam ja woda a tu chyba trzeba ssac:/ z tego całego stresu nie pomyślałam o tym
@Luna 33344 tak ja mam kir bx

Luna 33344
Ok bo tak sobie pomyslalam ze moze wystarczylyby u mnie tez wlewy ale chyba jednak nie.Dzieki Kochana.@Luna 33344 tak ja mam kir bx
dagmarie25
@Luna 33344 ja mam kir aa i u mnie wlewy nie pomogly, miałam w poprzedniej ciąży intralipid i się nie udalo.

reklama

@dagmarie25 dzieciaczki powoli zdrowieją, ale bardzo powoli. Helenka rozszerza dietę. Jak coś zje z posiłków stałych to po ten nie chce pić. No i mleko już jej nie smakuje, a za bardzo nic innego nie może też. Takie trochę błędne koło. Musi też przy tym wciąż przybierać na wadze, a z tym też różnie. Jednak wczoraj zjadła ryż z jabłkiem bez mielenia i 2,5 placuszka z jabłka, banana i jajka. Robi postępy. Pełza po całym domu i kombinuje różne rzeczy jak zrobić by się udało. I powolutku przybiera postać do raczkow. Wtedy nic jej już nie będzie ograniczac

Podziel się: