kobieta90
Fanka BB :)
Dzisiejszy i porównanie z wczorajszym. Wyciągnęłam go z kosza na śmieci. Wczorajsza kreska jest wyraźniejsza. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.Pozytywny na pewno, sprawdzilam u siebie pozytywny![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiejszy i porównanie z wczorajszym. Wyciągnęłam go z kosza na śmieci. Wczorajsza kreska jest wyraźniejsza. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.Pozytywny na pewno, sprawdzilam u siebie pozytywny![]()
Tak wczoraj byl pozytywny wiec dzis owulacjaDzisiejszy i porównanie z wczorajszym. Wyciągnęłam go z kosza na śmieci. Wczorajsza kreska jest wyraźniejsza. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.Zobacz załącznik 1059715Zobacz załącznik 1059716
O! Dziękuję [emoji3526] nie nastawiam się, nie chcę rozczarowania.Tak wczoraj byl pozytywny wiec dzis owulacja![]()
Wiadomo, pozytywny test nie gwarantuje owulacji, aze zycze powodzenia!O! Dziękuję [emoji3526] nie nastawiam się, nie chcę rozczarowania.
Wcześniej u mnie nie wychodziły testy owulacyjne.Wiadomo, pozytywny test nie gwarantuje owulacji, aze zycze powodzenia!
Hej, ja też mam niski progesteron i drugi cykl biorę letrozol. Cykle mam co ok 30 .Cześć:-) Agata 28 lat i prawie 4 lata starań. U mnie problem to niski progesteron. Biorę luteina 100 dopochwowo. Mam długie cykle ok.38 dni. Luteine aplikuje 25 dnia cyklu. Witam wszystkich i proszę o przygarniecie ;-)
To tym bardziej zycze powodzeniaWcześniej u mnie nie wychodziły testy owulacyjne.
Dzięki [emoji3526] są jakieś sposoby na suchość pochwy? Mam 29 lat i od jakiegoś czasu mąż narzeka na suchość. Myślałam, że takie rzeczy dotyczą tylko kobiet po menopauzie.To tym bardziej zycze powodzenia![]()
Moze olej z wiesolka z pierwszej fazie cyklu albo siemie lniane przez caly cykl?Dzięki [emoji3526] są jakieś sposoby na suchość pochwy? Mam 29 lat i od jakiegoś czasu mąż narzeka na suchość. Myślałam, że takie rzeczy dotyczą tylko kobiet po menopauzie.
29 dcA jak długie masz cykle?