Skarbulenka
Fanka BB :)
Przykro mi KochanaNie będzie prezentu na święta niestety. Zaczynamy od nowa. Cud się nie zdarzył...Nie powtarzam już. To nie ma sensu.

Przytulam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi KochanaNie będzie prezentu na święta niestety. Zaczynamy od nowa. Cud się nie zdarzył...Nie powtarzam już. To nie ma sensu.
Nawet nie wiem co ci napisac. Czekałam na te wyniki jak na swojeNie będzie prezentu na święta niestety. Zaczynamy od nowa. Cud się nie zdarzył...Nie powtarzam już. To nie ma sensu.
Co sie dzisiaj dziejeNo niestety nie zanosi się na to
Właśnie był obchód i zostaje na święta w szpitalupo prostu super. Wyć mi się chce
![]()
Możemy powyć razem...Przykro mi Kochana
Przytulam
Ale mi przykro....bardzo liczyłam na to że Tobie się uda.... Ja dołączę za tydzień ze swoimi negatywnymi newsami ale ja już nie będę startować od nowa... Przytul mocno swojego Maksia.. BuziakiNie będzie prezentu na święta niestety. Zaczynamy od nowa. Cud się nie zdarzył...Nie powtarzam już. To nie ma sensu.
Przytulę najmocniej. Oby u Ciebie było lepiejAle mi przykro....bardzo liczyłam na to że Tobie się uda.... Ja dołączę za tydzień ze swoimi negatywnymi newsami ale ja już nie będę startować od nowa... Przytul mocno swojego Maksia.. Buziaki
Tak mi przykro... Dlaczego tak się dzieje i musimy tyle bólu znosić..Nie będzie prezentu na święta niestety. Zaczynamy od nowa. Cud się nie zdarzył...Nie powtarzam już. To nie ma sensu.
Kochana przytulam z całych sił! Pamiętaj, 2020 jest nasz!Nie będzie prezentu na święta niestety. Zaczynamy od nowa. Cud się nie zdarzył...[emoji24]Nie powtarzam już. To nie ma sensu.
Nie płacz kochana. Będziesz miala co wspominać. Teraz najważniejsze jest dobro Twoje i maleńkiej ! Moze to nie pocieszenie, ale pomysł ile z nas chxialaby byc na Twoim miejscu i spędzić te Święta nawet w szpitalu, czekając na CUD :*No niestety nie zanosi się na to [emoji53][emoji53][emoji53]
Właśnie był obchód i zostaje na święta w szpitalu [emoji26][emoji26][emoji26] po prostu super. Wyć mi się chce [emoji26][emoji26][emoji26]