reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen jak sie czujesz, co porabiasz?
Już dobrze. Robię nadzienie do uszek. Zrobiłam rybę po grecku. Większość z tego trzymając Maksika na rękach😀 Na samym początku jak zobaczyłam wynik i napisałam do męża że zaczynamy od początku i nie wiem czy to w ogole ma sens.To napisał że ma sens i zobacz na zdjęciu, że warto. A na zdjęciu był śpiący młody. Tak mnie to rozczuliło, że szok. Może coś w tym jest, że jakby wyszło to już więcej byśmy nie próbowali. A mamy zamrożone 3 jajka, więc jakby stymulacja nie poszła to 3 już są na start.

Już dobrze. Robię nadzienie do uszek. Zrobiłam rybę po grecku. Większość z tego trzymając Maksika na rękach😀 Na samym początku jak zobaczyłam wynik i napisałam do męża że zaczynamy od początku i nie wiem czy to w ogole ma sens.To napisał że ma sens i zobacz na zdjęciu, że warto. A na zdjęciu był śpiący młody. Tak mnie to rozczuliło, że szok. Może coś w tym jest, że jakby wyszło to już więcej byśmy nie próbowali. A mamy zamrożone 3 jajka, więc jakby stymulacja nie poszła to 3 już są na start.
Dlaczego stymulacja miałaby nie wyjść. Masz dobre wyniki :) Wszystko bedzie dobrze :) a nie chciala bys najpierw skorzystac z zamrozonych jajeczek?

Dlaczego stymulacja miałaby nie wyjść. Masz dobre wyniki :) Wszystko bedzie dobrze :) a nie chciala bys najpierw skorzystac z zamrozonych jajeczek?
Nie opłaca się niestety, już sprawdzałam. Kosztowo bardziej opłaca się standardowy program z miejskim dofinansowaniem i taki zrobimy. Do tego dodatkowo dodamy jajka zamrożone i tak najkorzystniej wychodzi.

Nie opłaca się niestety, już sprawdzałam. Kosztowo bardziej opłaca się standardowy program z miejskim dofinansowaniem i taki zrobimy. Do tego dodatkowo dodamy jajka zamrożone i tak najkorzystniej wychodzi.
Kurcze zapomnialam ze ty masz dofinansowanie. No to pewnie ze tak bedzie lepiej. Odstawiłas juz leki? Kontaktowałas sie może ze swoim lekarzem? Jakie masz tabletki anty i ile je musisz brac ?
Przepraszam za szereg pytan, zawsze tak mam jak sie o kogos martwie ;)

Kurcze zapomnialam ze ty masz dofinansowanie. No to pewnie ze tak bedzie lepiej. Odstawiłas juz leki? Kontaktowałas sie może ze swoim lekarzem? Jakie masz tabletki anty i ile je musisz brac ?
Przepraszam za szereg pytan, zawsze tak mam jak sie o kogos martwie ;)
O😀Spoko. Pytania jak najbardziej na miejscu😀odstawiłam. Nie kontaktowałam się i nie będę. Znam jego zdanie nt zerowej bety w 6dpt blastki. Już to przerabialismy.Miesiac temu. Mam rigevidon. Mam brać od 1dc.I wychodzi mi że wizyta będzie ok 12 dc czyli akurat. A Ty już który jesteś dzień na antykach?

A uszka to mi jakoś w tym roku wybitnie nie idą... Jakieś koślawe, ciasto twarde, ale co tam. Taki rok😊

Załączniki

• 15771175685294581820196349308037.jpg
    15771175685294581820196349308037.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 75
U mnie zmiana planów i Wigila w tym roku w Poznaniu. Jedziemy z tesciami i dwoma psami do brata Łukasza. W 1 dzien swiat zaraz po sniadaniu wracamy sami bez dziadkow bo chca sie wnukie nacieszyc ;) Kiedys bylam bardzo zazdrosna ze oni tak za Jaskiem szaleją. Wkurzałam sie ze sa taka pełna rodzina a my ciagle nic. Dzisiaj JAska uwielbiam juz ma 6 lat. Wracamy tak szybko bo w swieta moj tato ma urodziny wiec tak to musimy podzielic. Do tego wzzystkiego moj chrzesniak syn mojego brata 27 ma 18 - ke :)

reklama
U mnie zmiana planów i Wigila w tym roku w Poznaniu. Jedziemy z tesciami i dwoma psami do brata Łukasza. W 1 dzien swiat zaraz po sniadaniu wracamy sami bez dziadkow bo chca sie wnukie nacieszyc ;) Kiedys bylam bardzo zazdrosna ze oni tak za Jaskiem szaleją. Wkurzałam sie ze sa taka pełna rodzina a my ciagle nic. Dzisiaj JAska uwielbiam juz ma 6 lat. Wracamy tak szybko bo w swieta moj tato ma urodziny wiec tak to musimy podzielic. Do tego wzzystkiego moj chrzesniak syn mojego brata 27 ma 18 - ke :)
To konkret plany😀😀😀Fajnie, zawsze chciałam mieć rodzinę trochę dalej, ale tak się poukładało, że wszyscy w promieniu 40km mieszkają😉Tylko siostra męża w Londynie. Przylatują po świętach. Oni się też starają. Już ponad 4 lata. Wreszcie dojrzeli do badań (znaczy dali się nam namówić że może warto) i wyszło słabe nasienie. Więc na początek zmiana trybu życia, zobaczymy jak to się dalej potoczy. Strasznie im kibicuję,a też mają ciężko bo wszyscy w rodzinie mają juz dzieci, a oni nie. Znany temat, co nie?

Do góry