Artemida90
Fanka BB :)
Na sztucznym estrofem zaczynałam zawsze od 2dc.Potem wizyta w okolicy 10dc w celu oceny endo i jesli ok to ok 5 dni później transfer. Rozpiskę leków do transferu dostaniesz na wizycie. Powodzenia!!!
Ja mam zacząć brać od 1dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Na sztucznym estrofem zaczynałam zawsze od 2dc.Potem wizyta w okolicy 10dc w celu oceny endo i jesli ok to ok 5 dni później transfer. Rozpiskę leków do transferu dostaniesz na wizycie. Powodzenia!!!
Dziekuje bardzoNa sztucznym estrofem zaczynałam zawsze od 2dc.Potem wizyta w okolicy 10dc w celu oceny endo i jesli ok to ok 5 dni później transfer. Rozpiskę leków do transferu dostaniesz na wizycie. Powodzenia!!!
O to jednak nie wszyscy tak samo, ja tez od 2 DC zawsze bo tez juz znalazłam wcześniejsze zalecenia z poprzednich transferów.Ja mam zacząć brać od 1dc
TrzymamDziekuje bardzonie pamiętam nawet który to mój transfer, chyba 6...a może juz 7. Przyznam ze nie licze już. I narazie podchodze zupełnie na luzie, pewnie im bliżej będzie tym bardziej mi się odmieni i będę lamentowac i wszystkim się przejmować
napisałam również do docenta ponieważ 1 raz będę miała w cyklu z transferem encorton a teraz tez byłam na antybiotyku i nie wiem czy to nie koliduje jakoś:/
Któż to do nas zawitałi nie odzywa się, tylko lajkuje
@Murawa jak tam po świętach,
plan #murawalaskanawiosne wciąż aktualny? Bo u mnie to pierogi i inne pychoty zwyciężyły![]()
Przykro miNo cóż dziewczyny dzisiejsza beta to 1,89 tak wiec ujemna odstawiam leki i myśle ze powtórzę badania immunologiczne 2.01.2020 r potem wizyta u mojego immunologa z równoczesnym już teraz planem AK w Czechach. Czas pokaze co i jak będzie . A za betujace w niedługim czasie trzymam kciuki !
No niestety in vitro to kupa kasy ale później już się o tym nie pamieta.To w razie co na Trójmiasto się kierować. Zobaczymy ten drugi zarodek. Jak nie wyjdzie to może faktycznie gdzieś na Gdańsk uderzę. Tylko znów kupa $$ . Uhh może się uda
Ja mam 19 tydzień i ruchy solidne już czasami jak rękę trzymam to czuje.Brzuch urósł dosyć dosyćBede chyba umawiac sie na cc wiec pewnie bede rodzic wczesniej [emoji4]
Teraz juz super. Do konca 12tyg mnie mdlilo bardzo i ciagle robilo mi sie slabo. Teraz wszytsko minelo. Mam tez wrazenie od 3 dni, ze corcia zaczyna kopac, ale poki co nie jestem pewna.
A Ty?
Karolinka przykro mi ;(((, super ,że masz plan i pomysł na następny krok !!!No cóż dziewczyny dzisiejsza beta to 1,89 tak wiec ujemna odstawiam leki i myśle ze powtórzę badania immunologiczne 2.01.2020 r potem wizyta u mojego immunologa z równoczesnym już teraz planem AK w Czechach. Czas pokaze co i jak będzie . A za betujace w niedługim czasie trzymam kciuki !
Podziwiam Cię prawdziwa z Ciebie wojowniczkaDziekuje bardzonie pamiętam nawet który to mój transfer, chyba 6...a może juz 7. Przyznam ze nie licze już. I narazie podchodze zupełnie na luzie, pewnie im bliżej będzie tym bardziej mi się odmieni i będę lamentowac i wszystkim się przejmować
napisałam również do docenta ponieważ 1 raz będę miała w cyklu z transferem encorton a teraz tez byłam na antybiotyku i nie wiem czy to nie koliduje jakoś:/