QueenMargo
Zaangażowana w BB
Bardzo smutne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo smutne
Juz po wszystkim. Niestety malenstwo odeszlo [emoji174][emoji24]
Ja normalnie tez tak robilam. Nic przed 24tc. Teraz wyjatkowo mam pewnie praktycznie wszystko, ale to ze wzgledu na mala roznice wieku i zamkniecie sklepu.Przykra sprawa dlatego jakoś nie jestem przekonana aby tak szybko kupować rzeczy. Jak już mnie naprawdę kusi wolę odłożyć pieniądze i poczekać jeszcze trochę. Wiem co to strata i jaki ból niesie ze sobą![]()
Ja normalnie tez tak robilam. Nic przed 24tc. Teraz wyjatkowo mam pewnie praktycznie wszystko, ale to ze wzgledu na mala roznice wieku i zamkniecie sklepu.
Strasznie mi przykro, splakalam sie okropnie pomimo, ze nie znalam osobiscie tej dziewczyny. Takie rzeczy nie powinny sie dziac. A to na tym forum juz druga w tym tygodniu. Pierwsza w wigilie urodzila w 20tc synka [emoji24]
To jest straszne.... aż pozbierać myśli nie mogęJa normalnie tez tak robilam. Nic przed 24tc. Teraz wyjatkowo mam pewnie praktycznie wszystko, ale to ze wzgledu na mala roznice wieku i zamkniecie sklepu.
Strasznie mi przykro, splakalam sie okropnie pomimo, ze nie znalam osobiscie tej dziewczyny. Takie rzeczy nie powinny sie dziac. A to na tym forum juz druga w tym tygodniu. Pierwsza w wigilie urodzila w 20tc synka [emoji24]
Mowila, ze nie. Nagle skurcze i to bezbolesne. Zastanawiala sie czy jechac, ale ja zmobilizowalysmy, a tu sie okazalo, ze regularne skurczeDziewczyny, ale czy ta kobieta czula wcześniej, że coś jest nie tak? Czy to zdarzyło się nagle? Czym są spowodowane tego typu zajścia? Jeju... w głowie się nie mieści![]()