Dzięki właśnie taką chciałam info wiedziećW tej fazie cyklu progesteron może już spaść ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki właśnie taką chciałam info wiedziećW tej fazie cyklu progesteron może już spaść ☺
No trauma to chyba mało powiedziane na samą myśl oddziału ginekologii mnie trzęsie. A ty jak wg długo się starasz?Jeju.. w ogóle się nue dziwie. Ja miałbym traumę. Zreszta po tym cc również mam.
Ja zrobiłam przed chwilą i wyszedł cień cienia ale jutro mam wizytę więc się okażeMoja tez podpowiada ze trzeba probowac w przyszlym miesiacu... ale dziś robilam to przyjaciolka twierdzila ze cien cienia widzi tylko u mnie do @ to nie wiadomo ile... albo zaraz albo okolo 3 kroli. Rano sprobuje ostatni a jak nie to po planowej @. Ot mozg sie upiera swoje a cialo swoje. Dzis to piersi bola ze sie schylic nie moge... jak nigdy...
Ja jak się naczytałam tu i pamiętam te Twoja sytuację to boje się przed terminem@ sprawdzaćJa jestem na urlopie od 20 grudnia i siedzę w domu do 7.01 także te dni do testowania już po 3 krolach mi zleca jak ta lala gorzej teraz bo siedzę w domu i w sumie żadnych zobowiązań szczególnych, jeszcze serial mi się kończy;( A tak to dni jakoś leciały. Jeszcze z jednej strony tak mi się nie chce wracać do pracy że szok A z drugiej strony już tak bardzo chce 11 że mnie skręca.
Jeszcze mam taki plan żeby zareagować wcześniej bo koło 9 ale mężowi powiedzieć co i jak dopiero po terminie okresu, nie chce znów za wcześnie wszystkiego rozdmuchac.
No jej sie spoznia a ja niecierpliwaJa zrobiłam przed chwilą i wyszedł cień cienia ale jutro mam wizytę więc się okaże![]()
Laski, co myślicie? Czy kreska na ostatnim teście jest ciemniejsza niż pozostałe? Wiadomo, że to nie pozytyw, ale czy to idzie w dobrą stronę? [emoji23] Trochę się nakręcam, jutro wyjeżdżam na kilka dni i planowałam nie zabierać sikańców że sobą, myślicie, że po tej dzisiejszej kresce można stwierdzić, czy owu się zbliża?
Zobacz załącznik 1063114
A ty długo się starasz?Jeju.. w ogóle się nue dziwie. Ja miałbym traumę. Zreszta po tym cc również mam.
U mnie ten sam dzień cyklu .zwariować idzie z tym czekaniemJa jestem na urlopie od 20 grudnia i siedzę w domu do 7.01 także te dni do testowania już po 3 krolach mi zleca jak ta lala gorzej teraz bo siedzę w domu i w sumie żadnych zobowiązań szczególnych, jeszcze serial mi się kończy;( A tak to dni jakoś leciały. Jeszcze z jednej strony tak mi się nie chce wracać do pracy że szok A z drugiej strony już tak bardzo chce 11 że mnie skręca.
Jeszcze mam taki plan żeby zatestować wcześniej bo koło 9 ale mężowi powiedzieć co i jak dopiero po terminie okresu, nie chce znów za wcześnie wszystkiego rozdmuchac.