Ja mam na odwrótDziękuję kobietki za odpowiedźmam cichą nadzieje, że maleństwo się chociaż odrobinkę uspokoi, bo na wczorajszej wizycie nie udało się żadnego zdjęcia, ani dokładnego pomiaru zrobić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na odwrótDziękuję kobietki za odpowiedźmam cichą nadzieje, że maleństwo się chociaż odrobinkę uspokoi, bo na wczorajszej wizycie nie udało się żadnego zdjęcia, ani dokładnego pomiaru zrobić
Jakby to miało świadczyć o charakterku maleństwa po urodzeniu, to zazdroszczę!Ja mam na odwrótzazwyczaj śpi jak mam usg
Mój syn był do tego stopnia spokojny, że na ktg położna mi brzuchem trzęsła, żeby chociaż trochę się ruszył i faktycznie był bardzo grzeczny po urodzeniu i śpioch do dzisiaj, ale teraz nadrabiaJakby to miało świadczyć o charakterku maleństwa po urodzeniu, to zazdroszczę! ☺
Moje tak szaleje na badaniu prenatalnym tak szalalo że lekarz prawie by wyszedł z siebieZ racji, że to moja pierwsza ciąża to zastanawia mnie pewna rzecz. Jestem w 17tc już podczas badań prenatalnych lekarz miał problem ze zmierzeniem maleństwa bo jak to stwierdził "bardzo ruchliwe dziecko się trafiło", myślałam że to taki dzień, aleee... Wczoraj byłam u swojego lekarza prowadzącego zrobił mi USG i powiedział to samodziewczyny powiedzcie mi jak to było u Was? Maleństwa były raczej spokojne czy bardzo ruchliwe?
Ja na początku ciąży byłam przeziębiona i najpierw ból gardła później katar nie mogłam spać i używałam preparatów marki p.r.e.n.a.l.e.n gardło i p.r.e.n.a.l.e.n katar4 dzień męczy mnie straszny katar co mam zrobić. Czym się ratować ? Bo chyba się zamecze niedługo [emoji47]
No ja dziś nie mogłam spać i siedziałam do 2 w nocy. Przez katar ... wczoraj zrobiłam sobie inhalacje z solą fizjologiczna i przez chwilę było ok potem znowu to samo i tak do 2 w nocy. Dziś rano już myślałam, że ok troche jest chociaż a tu nie , nadal to samo .Ja na początku ciąży byłam przeziębiona i najpierw ból gardła później katar nie mogłam spać i używałam preparatów marki p.r.e.n.a.l.e.n gardło i p.r.e.n.a.l.e.n katar