reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

I bedziesz mamą,to tylko kwestia czasu.
Ja wyszłam za mąż mając 23lata a i tak to nie pomogło zeby miec dzieci przed 30stka jak zawsze planowałam, 26 i 28lat no i moze jedno na starość koło 38;)
Teraz myślę ciągiem isc,jak tylko sie pierwsze urodzi,to od razu po 8-10mieisacach kolejny transfer planować,jak zarodków wystarczy z tej stumulacji. Ale to znowu tylko plany a rzeczywistość pewnie ni jak się bedzie do tego miała.
Ja wyszłam za mąż mając 22 lata. Po 2 latach zaczęliśmy się starać o dziecko a tu nic .. ivf zaczęłam w wieku 25 lat. W tym roku będę miała 27 lat ;)
Ale całe szczęście 4 transfer udany ❤️ Aktualnie 8 Tc 🥰

reklama
I bedziesz mamą,to tylko kwestia czasu.
Ja wyszłam za mąż mając 23lata a i tak to nie pomogło zeby miec dzieci przed 30stka jak zawsze planowałam, 26 i 28lat no i moze jedno na starość koło 38;)
Teraz myślę ciągiem isc,jak tylko sie pierwsze urodzi,to od razu po 8-10mieisacach kolejny transfer planować,jak zarodków wystarczy z tej stumulacji. Ale to znowu tylko plany a rzeczywistość pewnie ni jak się bedzie do tego miała.
Tak młodziutka wyszłas za mąż? To przeciez jeszcze dzieckiem byłas :-D:biggrin2:
:biggrin2: Musialas byc chyba strasznie zakochana... :)Tez bedziesz Mama :biggrin2: Juz jestes tak blisko :)

Ja też szczylem byłam jak brałam ślub, 21 lat miałam a mąż 22. A w tym roku 15 rocznica ślubu [emoji7][emoji7][emoji7]
Tak młodziutka wyszłas za mąż? To przeciez jeszcze dzieckiem byłas :-D:biggrin2:
:biggrin2: Musialas byc chyba strasznie zakochana... :)Tez bedziesz Mama :biggrin2: Juz jestes tak blisko :)

Kuźwa, jajecznicę robiłam to cała patelnia mi spadła z kuchenki [emoji23][emoji23][emoji23]. A jakie piękne słowa leciały przy tym [emoji23]. Kot nie dał rady posprzątać, Lenka mi pomogła [emoji23].
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to co ty z tymi jajkami probwałas zrobic ?[emoji173][emoji173][emoji173]
IMG_20200104_093705.jpeg

Ja wyszłam za mąż mając 22 lata. Po 2 latach zaczęliśmy się starać o dziecko a tu nic .. ivf zaczęłam w wieku 25 lat. W tym roku będę miała 27 lat ;)
Ale całe szczęście 4 transfer udany ❤ Aktualnie 8 Tc 🥰
Mlodziutko to zaczęłam pracowac na siebie mając 16lat. Majac 19 poznałam męża i wyjechalismy do Irlandii,po 2 latach zareczyny i za kolejne 2lata ślub. Ponad 3lata mieszkalismy razem takze dobra szkola była co Nas czeka.
Moim zdaniem KAŻDA para myśląca o slubie powinna przemieszkac min 6miesiecy ze sobą,to by mniej rozwodów bylo.
Ale w Pl jak nie wyjedziesz do większego miasta i nie wynajmiesz mieszkania z narzeczonym to raczej kiepsko żeby się tescie zgodzili na wprowadzke przed ślubem z tego co obserwuje po swoich znajomych.

reklama
Do góry