Okey czyli pozostaje dalej czekać. Tylko czym tu głowę zająć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okey czyli pozostaje dalej czekać. Tylko czym tu głowę zająć
A kiedy miałaś owulacje ?U mnie kolejny test 26dc,do @5 dniZobacz załącznik 1064362
14dc,miałam monitoring,kurcze dziś znów trochę brązowego śluzu.Jutro odstawiam luteinęA kiedy miałaś owulacje ?
Jeśli ciemnieje.. Mi 3 chińczyki dzień przed @ w sierpniu pokazały cienie i to już takie widoczne na zdjęciach i następnego dnia okrutnie @ przylazła z przytupem :/ Dlatego teraz im nie wierzyłamZrobiłam z rańca i od razu coś mi mignęło, powtórzyłam ok.16 i znowu cień. W szoku byłam bo z rana to był cień cienia i mimo nawodnienia nie zniknął z drugiego testu.
Ogólnie to dla mnie nowość bo te dziewczyny, które pamiętają moje wypowiedzi to wiedzą, że w obu ciążach widziałam tylko bladziochy, z drugim Synem dzień po terminie @ dopiero a tłuściochy na pamiątkę wychodziły 2 tygodnie po terminie @A dzisiaj niby 2 dni po terminie i proszę, takie cudo!
Tez zrobilam nie wiem po co [emoji23]
U mnie z owulacji tez powinien byc syn, a zawsze chcialam corke ech![]()
Bardzo bym chciała miesiące starań,poronienie we wrześniu,stymulacja clo, może tym razem się uda
Czy w czasie zagnieżdzenia mogą występować lekkie skurcze? Od 2-3 dni mam takie [emoji848]
To mój 6dpo, to nie za wcześnie na takie objawy?Bardzo możliwe. Ja z kolei miałam uczucie takiego rozpierania od srodka plus lekkie skurcze jak na @.