Mrufka®®®
Fanka BB :)
Ja dziś mam też tak samo ciemne a u mnie 30 DCWczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś mam też tak samo ciemne a u mnie 30 DCWczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie?![]()
30 DC! Ale u mnie cykle potrafią być nawet 47 dnioweHmm a który masz dc? Podobno testy owu wychodzą pozytywne w ciąży![]()
Ciąża to chyba ponad 5 . Ale ja znawca nie jestem bo nigdy bety nie robiłamDziewczyny wynik bety 2.3 co to znaczy ? Bo w necie różnie piszą . Miała któraś z was takie coś a później bobsa ?
Beta powyżej 5 oznacza że udało sięDziewczyny wynik bety 2.3 co to znaczy ? Bo w necie różnie piszą . Miała któraś z was takie coś a później bobsa ?
Który dc? Ciąża to wynik 5 i wyżejBeta powyżej 5 oznacza że udało się
Nic nie oznacza. Nie potwierdza ciąży.To nie ja jeśli chodzi o to ale Marcela się pyta co oznacza przy 2.3
A w którym dniu cyklu jesteś?Jaki by nie był wynik daj znaći nawet jeśli by wyszedł negatyw (oby nie...) to nie zalamuj się jeszcze bo nigdy nie wiadomo! Ja tam dalej mam choćby te mini nadzieję pomimo 4 negatywów
![]()
Mi właśnie szanowny M napełnił kielonek winkiemA ja winko. Moze dzisiaj podejdzie
OczywiścieA czy w przypadku 2 ciąży robiłaś testy przed terminem @? Wychodziły Ci nagetywy?