reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jakby ktoras miała ochotę wesprzec finansowo rehabilitację naszej dzielnej Oliwki to podaje adres zbiórki

Jest tez na fb grupa z licytacjami jakbys któraś miała chęć. Jesli macie tez cos co mozna oddac na licytacje to tez będzie super.
Wpłacone 😘Zdrówka dla Malutkiej i dla Ciebie😘😘😘

reklama
Dziewczyny mam problem i już normalnie nie mogę sobie z nim poradzić... jestem w 18 tyg ciąży i zawsze miałam trądzik i tłustą skórę, a teraz na szczęście tego nie mam ale za to mam baaaardzo suchą skórę na twarzy. Smaruję się olejkami i kremem do skóry wrażliwej i za duzo mi to nie pomaga. Tak samo pod oczami mam sucho. Macie też taki problem ? Jeśli tak to co używacie do twarzy i pod oczy i czy pomaga? Z góry dziękuję :D :D:D

Strong jesteś o wiele bardziej, niż wszyscy Ci, którzy nie musieli przechodzić tego co Ty. No właśnie my chyba nie doceniamy tak do końca naszej siły.
A przecież to wszystko przez co przechodzimy to jakiś mega rollercoaster.
To nie jest nieważne, to jest cholernie trudne i pół biedy że zwykle mamy jakieś wsparcie w tej naszej drugiej połówce.
To że się martwisz PGSem jest zupełnie naturalne. Nic nie zmienisz, prawda, ale myślenie o tym i wszystkie emocje to nie wyłącznik, że można "pstryk" i wyłączyć jak światło w łazience. W sumie tak myślę, że na Twoim miejscu to pewnie też bym kminiła scenariusze. Żeby zawsze mieć jakiś plan, jakieś opcje.
Pięknie powiedziane .. ❤️ Jesteśmy cholernie silne! Oprócz tego Wszystkiego co związane jest z cała procedura , przechodzimy także często trudne momenty w naszym życiu - choroba bliskich , smierć ukochanej osoby ... często musimy być silniejsze od innych i często to my wspieramy , a niejednokrotnie w naszej „ivf walce” jesteśmy osamotnione .. także WE ARE STRONG 💪🏼I nikt nam tego nie zabierze !!! ❤️Damy radę dziewczyny !!!!!

reklama
Dziewczyny mam problem i już normalnie nie mogę sobie z nim poradzić... jestem w 18 tyg ciąży i zawsze miałam trądzik i tłustą skórę, a teraz na szczęście tego nie mam ale za to mam baaaardzo suchą skórę na twarzy. Smaruję się olejkami i kremem do skóry wrażliwej i za duzo mi to nie pomaga. Tak samo pod oczami mam sucho. Macie też taki problem ? Jeśli tak to co używacie do twarzy i pod oczy i czy pomaga? Z góry dziękuję :D :D:D
Każda skóra reaguje inaczej pod wpływem zmian hormonalnych i to co będzie dobre dla kogoś, niekoniecznie będzie dobre dla Ciebie. Spróbuj najpierw skore trochę złuszczyć, chodzi o martwy naskórek, wtedy to, co nakładasz przeniknie głębiej, a nie zostanie tylko w martwym naskórku. Nie stosuj peelingów grubo ziarnistych, bo z tego co zrozumiałam, masz już skore wrażliwa, a w dodatku potrądzikowa, wiec to absolutnie odpada. Z domowych sposobów które świetnie przywracają prawidłowe pH mozesz wymieszać troszkę olejku do twarzy ze zwykła soda i delikatnie masować. Ważne żebyś sprawdzała skład tych olejków czy nie zawiera olejków eterycznych, co jest niewskazane w ciąży. Możesz robić maseczki z kremu, czyli nakładać grubsza warstwę i czekać aż się wchłonie, ale to wszystko tylko tak z grubsza to, co Ci nie zaszkodzi, ciezko powiedzieć co może naprawdę pomoc, nie widząc skory. 😉

Do góry