Waleczna36
Fanka BB :)
Właśnie mam jeszcze do Was pytanie, od transferu bore 2×1 duphaston i doraźnie nospe, czy macie podobnie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo [emoji23] A moja przyjaciolka jak jej coś mowie to otwiera oczy i mowi,ze nie wie co ja do niej gadam...Też tak czuję, dlatego o wszystko was pytam. A czasem jak coś piszecie to i tak nic nie kumam
![]()
Wiesz, ten spokój przynajmniej w moim przypadku to raczej chyba zobojętnienie i obawa, że nie warto się emocjonować skoro (znowu) z tego nic pewnie nie będzie. Ja właśnie jestem na etapie takiego jakiegoś zen... Nie martwię się, bo martwienie się zupełnie nic mi nie dało, a tylko dużo kosztowało. Małymi kroczkami podążam do przodu, skupiam się na tym co tu i teraz jest do zrobienia. Zaczynam drugą procedurę i na razie moje główne zmartwienie to czy uda się może jednak wyrwać to dofinansowanie. Bo na resztę mam bardzo znikomy wpływ. Biorę leki jak w zegarku i robie wszystko wg zaleceń i tyle. Będzie co będzie. Jedyne co jeszcze chcemy zrobić żeby sobie pomóc to trochę więcej badań plus wizyta w Łodzi.
Poznań - bocianTeż tak myślałam że podejdę ale poświęcony czas i wszystko inne i zaczyna się robić młyn w głowie i pytanie które codziennie jest ze mną; kiedy mi się uda ?![]()
Właśnie mam jeszcze do Was pytanie, od transferu bore 2×1 duphaston i doraźnie nospe, czy macie podobnie ?
Ja na naturalnym cyklu może dlategoDhuphaston już biorę 3x1 aż do sprawdzenia bety
Zależy jak reagowałas do tej pory. Estrofem biorę podobnie, ale luteiny od jakiegoś czasu dodaje sobie więcej tak 3x1Od dzisiaj do dnia transferu przyjmuje 3×1 estrofem i 3×2 luteinę myślicie, że spoko ??
Idealnie w punktA to mój etap zen[emoji23]
Zobacz załącznik 1066983
Właśnie że nie. ....Dhuphaston już biorę 3x1 aż do sprawdzenia bety. Nic więcej nie bierzesz???
Właśnie że nie. ....[emoji848]
Wiesz co to zależy. Ja np mam zawsze niski progesteron. Przy transferze na cyklu naturalnym miałam lutinus 2x2, duphaston 1x1 i prolutex i progesteron był ok, ale nie jakoś szałowo wysoki. Najlepiej jakbyś zbadała po prostu progesteronJa na naturalnym cyklu może dlatego