reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trochę chyba późno zazwyczaj 2 lub 3 dzień cyklu się zaczyna. Może wcześniej pójdziesz?
Ja na długim protokole zaczęłam stymulacje w 10dc. Wcześniej miałam dwa razy krótkie i zaczynałam właśnie od drugiego dnia cyklu. Dla mnie też to było dziwne zaczynać stymulacje tak późno ale podobno przy długim nie liczy się dzień cyklu tylko hormony LH, E2 i próg na niskim poziomie.

Poproszę chyba w klinice o bezpośredni telefoniczny kontakt z lekarzem, bo nie zamierzam jechać 1000km, żeby się dowiedzieć, że na stymulację za późno.
Napewno nie za pozno🙂 zobacz ja zaczynałam w 10dc😲 i właśnie lekarz mi tak tłumaczył że przy długim nie jest ważny dzień cyklu. Spokojnie koc nie będzie za późno, trzymam kciuki za jajca✊✊✊

Dziewczyny ja chyba wariuje, wczoraj pisałam że bóle mnie meczyly i już czarne myśli że zaraz przyjdzie @, dziś jest 9 dzień po transferze. Podana została blastocysta AA w 6 dobie, dziś nie mam żadnych boli A we wtorek beta. Myślicie że to dobre rokowania. Zero plemienia zero boli piersi nic... 🤔
W ogóle nie sugeruj się proszę tymi objawami. One kompletnie mogą znaczyć wszystko i nic... Uwierz, że przy udanym i nieudanym transferze miałam takie same objawy. Spokojnie możesz już jutro zrobić betę, nie katuj się do wtorku 😉

bazylia128 życzę ci spełnienia twoich marzeń i dużo zdrówka,i aby te upragnione szczęście przyszło do ciebie wielkimi krokami:)
DZIEKUJE 😍😍😍 Po takiej ilości zyczeń nie ma innej mozliwości ❤❤❤ Musi sie udać ❤❤❤
Tobie kochana też zycze tego na co zasługujesz aTy bardzo zasługujesz na to zeby juz zaraz, niedługo zoastać szczesliwa MAMĄ😘😘😘

reklama
Do góry