reklama
Rozwiązanie
I jak mierzylyscie tętno? O jakich porach dnia zazwyczaj? Pokazywał wam mniej więcej takie same wartości przy każdym użyciu?
Rano, wieczorem, czasem w południe. Teraz już nie używam, bo młody kopie jak szalony
Cały czas tętno zgadzało się z tym, co sprawdzał lekarz. Mój od samego początku miał tętno na wartościach 135-140.
Hej, Ja mam Jumper JPD 100S6, kupiłam go 2 lata temu, w pierwszej ciąży. Cena ok, bajerów nie ma, ale jest bardzo czuły. W poprzedniej ciąży słuchałam dziecka od 12 tyg. (wtedy go kupiłam). Teraz udało mi się złapać tętno malucha już 7t7d, a w 8t.3d. wiedziałam jak szybko serduszko bije (gdy sygnał jest wystarczająco mocny, tętno pokazuje się na wyświetlaczu). Teraz sprawdzam co kilka dni, bardzo mnie to uspokaja.
WeronikaLat
Fanka BB :)
Mi w tygodniu przyszedł i jestem mega zadowolonaDziewczyny czy mialyscie detektor tętna? Powiedzcie co o tym sądzicie, czy macie jakiś godny polecenia, czy faktycznie się sprawdzają takie detektory? Zastanawiamy się z narzeczonym nad kupnem![]()

A jakiej firmy?Mi w tygodniu przyszedł i jestem mega zadowolona![]()
WeronikaLat
1067328[/ATTACH]ber: 195753"]
Mi w tygodniu przyszedł i jestem mega zadowolona![]()
Załączniki
Super dziękuję za odpowiedźHej, Ja mam Jumper JPD 100S6, kupiłam go 2 lata temu, w pierwszej ciąży. Cena ok, bajerów nie ma, ale jest bardzo czuły. W poprzedniej ciąży słuchałam dziecka od 12 tyg. (wtedy go kupiłam). Teraz udało mi się złapać tętno malucha już 7t7d, a w 8t.3d. wiedziałam jak szybko serduszko bije (gdy sygnał jest wystarczająco mocny, tętno pokazuje się na wyświetlaczu). Teraz sprawdzam co kilka dni, bardzo mnie to uspokaja.
Czy mogłabyś wysłać zdjęcie lub linka?Hej, Ja mam Jumper JPD 100S6, kupiłam go 2 lata temu, w pierwszej ciąży. Cena ok, bajerów nie ma, ale jest bardzo czuły. W poprzedniej ciąży słuchałam dziecka od 12 tyg. (wtedy go kupiłam). Teraz udało mi się złapać tętno malucha już 7t7d, a w 8t.3d. wiedziałam jak szybko serduszko bije (gdy sygnał jest wystarczająco mocny, tętno pokazuje się na wyświetlaczu). Teraz sprawdzam co kilka dni, bardzo mnie to uspokaja.
reklama
WeronikaLat
Obecnie 17, tylko zbliża się do skóry, nie muszę nawet szukać maluszkaJest bardzo czuły? W którym tygodniu jesteś?![]()

reklama
To super, dziękuję bardzoObecnie 17, tylko zbliża się do skóry, nie muszę nawet szukać maluszka![]()