Nie można, ale kochana gwarantuje Ci, ze w tym dniu zapomnisz ze Ci się pic chceNa czczo do punkcji to nawet wody nie można się rano napić ? Od momentu jak wstanę i dojadę tam to uschne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie można, ale kochana gwarantuje Ci, ze w tym dniu zapomnisz ze Ci się pic chceNa czczo do punkcji to nawet wody nie można się rano napić ? Od momentu jak wstanę i dojadę tam to uschne
Oj tak ciesze sie ze tu trafilam na to forum bo tak naprawdę dzieki wam to wszystko poszlo do przodu. Po 10 latach walki w końcu wiemNajważniejsze, że znasz przyczynę niepowodzeń i teraz można z tym walczyć [emoji846]
Mi od niedawna zaczely i tak sie własnie zastanawiam od czegoChcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Super!Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec
TaaaakChcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec
Tak chyba ze mna, bo ja za około 10 dni, tylko dokładnej daty jeszcze nie znam, będę może wiedziała we wtorek.A myślałam ze to z Tobą transferujeeh pomieszało mi się
Ja spokojna i planuje już kolejne podejścia
Prześpij się z tematem. Coś wymyśliszWiem ze musze sie czyms zająć. Myslalam o jakims sporcie ale ja szybko sie męczę (mam problem z biciem serca, bije za szybko)kiedys chodzilam z przyjaciółka na zumbe ( 5 min tanczylam i 5 siedziałam)ale ona zjechala do Polski i zostalam sama. Dobrze ze moge sie wam wygadac bo moj maz oczywiście twierdzi ze przesadzam i ze czas szybko zleci .... no tak chyba jemu![]()
Kurcze mi zaczely wypadac 2 lata temu. Potem wyszla mi tarczyca leki dostałam i myślałam ze przejdzie .Nic nie pomoglo.. Poszlam do trychologa ,chodzilam na mezoterapie co dwa tygodnie przez pol roku. Pomoglo ale od dwoch tygodni lecą jak cholera....Mi od niedawna zaczely i tak sie własnie zastanawiam od czego![]()
Nic nie da się zrobić, ja staram się je myśleć i nie wariować tym razem. U mnie we wtorek będzie 15 dzień cyklu, będę miała transferowany zarodek 5 dniowy, wiec pewnie około 20 stycznia. Niech moc będzie z TobąJa mam wizytę w piątek w 9 dniu cyklu. I zobaczymy co będzie. Trochę się denerwuje tym czekanie i niepewnością chciała bym coś robić co na pewno pomoże ale chyba nic takiego nie ma.