reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najważniejsze, że znasz przyczynę niepowodzeń i teraz można z tym walczyć [emoji846]
Oj tak ciesze sie ze tu trafilam na to forum bo tak naprawdę dzieki wam to wszystko poszlo do przodu. Po 10 latach walki w końcu wiem🙂 i ciesze sie i mam nadzieje ze ten rok bedzie dla nas wszystkich szczęśliwy ❤

Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec😉
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Super! 😉 Powiem Ci, że mnie praca po ciąży biochemicznej i świadomości, że nie mam zarodków mnie uratowała. W pracy nie ma czasu na myślenie i można zająć głowę czymś innym 🙂 Gorzej jak zostaje sama w domu. Mi powiem Ci zawsze wypadały włosy więc ciężko mi powiedzieć 🤔 a tarczyca u Ciebie ok?

Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec😉
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Taaaak:( mnie lecialy bardzo wlosy az popadlam w paranoje liczenia ich przy myciu...stwierdzono lojotokowe zapalenie głowy. Na szczescie teraz mam ten lepszy czas wlosowy i troszke odżyly:)

Hej,
Przychodzę z nowiną 😍🥰😍 20200112_192117.jpg

Wiem ze musze sie czyms zająć. Myslalam o jakims sporcie ale ja szybko sie męczę (mam problem z biciem serca, bije za szybko)kiedys chodzilam z przyjaciółka na zumbe ( 5 min tanczylam i 5 siedziałam)ale ona zjechala do Polski i zostalam sama. Dobrze ze moge sie wam wygadac bo moj maz oczywiście twierdzi ze przesadzam i ze czas szybko zleci .... no tak chyba jemu🙄
Prześpij się z tematem. Coś wymyślisz 😊 Jestem pewna 😘
Sport jest super, ale ja też nie z tych super sportowych (ja lubię chodzić a nie biegać 😉). Nie musi być sport. Może być coś spokojnego, czytanie na przykład 😊
Albo uporządkowanie masy zdjęć zrobionych telefonem😉 I czas zleci Ci tak szybko, że nawet się nie obejrzysz. Faceci nie zawsze rozumieją nasze rozterki jednak😘

Mi od niedawna zaczely i tak sie własnie zastanawiam od czego :(
Kurcze mi zaczely wypadac 2 lata temu. Potem wyszla mi tarczyca leki dostałam i myślałam ze przejdzie .Nic nie pomoglo.. Poszlam do trychologa ,chodzilam na mezoterapie co dwa tygodnie przez pol roku. Pomoglo ale od dwoch tygodni lecą jak cholera....😥

reklama
Ja mam wizytę w piątek w 9 dniu cyklu. I zobaczymy co będzie. Trochę się denerwuje tym czekanie i niepewnością chciała bym coś robić co na pewno pomoże ale chyba nic takiego nie ma.
Nic nie da się zrobić, ja staram się je myśleć i nie wariować tym razem. U mnie we wtorek będzie 15 dzień cyklu, będę miała transferowany zarodek 5 dniowy, wiec pewnie około 20 stycznia. Niech moc będzie z Tobą 😉

Do góry