reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A od kiedy używasz to serum i jaki peeling zrobiłaś? 😁
Ale myśle, ze te krostki to raczej nie od serum, bo ono nie zapycha porow, przywraca odpowiednie nawilżenie, wręcz same dobre rzeczy robi na skórze. Obstawiałbym raczej peeling, bo często po, skóra się tak właśnie oczyszcza.
Staraj się robić raz w tygodniu, ale delikatniej. 😛
Od tego tygodnia. To jest ten kwas i peeling czy scrub to chyba to samo tak? Tak mi sie wydaje ze przesadzilam z peelingiem 👍 Ja peeling robie rzadko bo jakos nie potrzebuje tylko na nosie mi zawsze jakies skorki odchodza :-D

Załączniki

• 20200117_211433.jpg
    20200117_211433.jpg
    843,1 KB · Wyświetleń: 70
  • 20200117_211455.jpg
    20200117_211455.jpg
    892,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
@Netiaskitchen jak sie czulas na antykach? Mnie od wczoraj pobolwea i ciagnie lewy jajnik. Nigdy nie bralam tabletek antykoncepcyjnych. Wizyte mam dopiero za tydzien i sie denerwuje. Ciagnie nawet czasami przy sikaniu. A tak wogole czy sa jakies przciwskazania odnosnie wspolzycia? Bo ja jak na prawdziwa grzesznice przystało nie zaniedbuje swoich obowiązkow dobrej zony 😍 😂 Moze to od tego? Ale co ma jedno do drugiego?

@Netiaskitchen jak sie czulas na antykach? Mnie od wczoraj pobolwea i ciagnie lewy jajnik. Nigdy nie bralam tabletek antykoncepcyjnych. Wizyte mam dopiero za tydzien i sie denerwuje. Ciagnie nawet czasami przy sikaniu. A tak wogole czy sa jakies przciwskazania odnosnie wspolzycia? Bo ja jak na prawdziwa grzesznice przystało nie zaniedbuje swoich obowiązkow dobrej zony 😍 😂 Moze to od tego? Ale co ma jedno do drugiego?
Przeciwwskazań nie ma😉Ty grzesznico😂😂😂No mnie nic nie boli, w sumie to nawet emocje mam wrażenie mi się wyciszyły (ale to pewnie efekt placebo😁całkiem przyjemne w sumie, bo na wysokich dawkach hormonów to chodziłam taka wkurwiona czasem że szok) trochę wrazliwszy mi się zrobił biust, ale nie wiem czy to antyki czy antyki+gonapeptyl Wizyta w czwartek. Zaczniemy wtedy już na serio działać.

Przeciwwskazań nie ma😉Ty grzesznico😂😂😂No mnie nic nie boli, w sumie to nawet emocje mam wrażenie mi się wyciszyły (ale to pewnie efekt placebo😁całkiem przyjemne w sumie, bo na wysokich dawkach hormonów to chodziłam taka wkurwiona czasem że szok) trochę wrazliwszy mi się zrobił biust, ale nie wiem czy to antyki czy antyki+gonapeptyl Wizyta w czwartek. Zaczniemy wtedy już na serio działać.
Jakos nie pasuje mi do ciebie pinezka WKURWIONA :-D Ty jestes taki nasz forumowy dobry duszek 😘 I tak juz ma zostac UNDESRTAND ?😁 Nie wiem moze sie przecwiczylam wczoraj po pracy zeby wyrzucic z siebie to całe forumowe zajscie ;)

reklama
No wlasnie wiem ze Sydor proponuje immunoglobuliny innym pacjentkom... Je się raz na miesiąc podaje, co miesiąc.. Można je kupić w razie czego w lepszej cenie w aptece w Krakowie około 4tys za 15gr (ile Tobie zalecił Sydor ? ) musiałabyś mieć receptę i gdzie je podać.. Pasnik nie podaje immunoglobulin i nie jest ich zwolennikiem, bo zna alternatywne leczenie dużo tańsze.. Zobacz co on powie, może spróbuj się na termin jakoś zamienić, na forum na FB dziewczyny często piszą jak termin zwalniają... a Ty zdecydowalas się na AK czy AZ?
A to nie sa te magiczny wlewy, ktore Dzoasi w Macierzynstwie wciskali, a ktore jej nic nie dawaly?

Do góry