reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nk to chyba u Ciebie coś jest na rzeczy [emoji7] Oby! Ja nie wierzę w tak wczesne objawy Ale organizmy są różne więc wszystko się może zdarzyć. Lewa pierś mnie dzisiaj rwie cały dzień Ale to chyba od tego wlokniaka [emoji848]
Życzę Ci zdrowia i żeby wszystko szło po Twojej myśli ❤
Poprzednim razem miałam przeczucia co do Smerfetki, a teraz jakoś czuję to względem Ciebie. Dużo rzeczy mi się ostatnio sprawdza, jakoś intuicja mi się wyostrzyła haha
Mam przeczucia, że to będzie Twój udany cykl :)

reklama
Zaczynam wbijać sobie do glowy ze to na pewno objaw ze zaraz dostane jednak @
kochana ja od poczatku ciazy do 11 tygodnia myslalam, ze umre z bolu piersi. plakalam gdy szlam pod prysznic, woda uderzajaca o skore wywolywala nieziemski bol... ja mimo wszystko cieszylam sie z kazdej dolegliwosci, uczucie kaca i wymioty meczyly mnie a w zasadzie mecza do tej pory bo 3 tygodnie przed zajsciem w ciaze poronilam :( takze mysle, ze ten objaw to powoli rozbudzajace sie hormony ciazowe... nie wbijaj sobie nic do glowy... mysl pozytywnie. bol piersi to jeden z najczestszych objawow wczesnej ciazy :)

Ja właśnie się zastanawiam czy dobrze jak teraz zajde czy nie. Trochę się martwię tym cyckiem, bo w ciąży będzie większy problem z uśmiechem tego wlokniaka. Ale może nie będzie za tak źle [emoji7] Bardzo bym chciała by się udało Ale z drugiej strony jak mam to przepłacać zdrowiem albo ja albo moje dziecko to wolę usunąć dziada i mieć spokój Może coś masz z czarownicy i przepowiadasz przyszłość [emoji848][emoji23]
Życzę Ci zdrowia i żeby wszystko szło po Twojej myśli [emoji173]
Poprzednim razem miałam przeczucia co do Smerfetki, a teraz jakoś czuję to względem Ciebie. Dużo rzeczy mi się ostatnio sprawdza, jakoś intuicja mi się wyostrzyła haha
Mam przeczucia, że to będzie Twój udany cykl :)

Ja właśnie się zastanawiam czy dobrze jak teraz zajde czy nie. Trochę się martwię tym cyckiem, bo w ciąży będzie większy problem z uśmiechem tego wlokniaka. Ale może nie będzie za tak źle [emoji7] Bardzo bym chciała by się udało Ale z drugiej strony jak mam to przepłacać zdrowiem albo ja albo moje dziecko to wolę usunąć dziada i mieć spokój Może coś masz z czarownicy i przepowiadasz przyszłość [emoji848][emoji23]
na pewno nie bedzie zle!!! ja mam 3 wielkie cysty, 2 razy sciagany plyn z nich i caly czas wracaja... pan doktor powiedzial, ze jak urodze dzidzie to podczas karmienia same sie wchlona. takze nie przejmuj sie wlokniakami. i trzymam kciuki za 2 kreseczki!!!

Może coś mam haha 🤣
Zawsze się powtarza, że jak się pojawia dziecko, to wszystko się zaczyna układać, więc nie bój się kochana! Będziesz zdrowa i wszystko będzie tak jak ma być! :) jeśli będziesz w ciąży to znaczy, że tak ma być i że to jest dobry moment.

Kurde Ale Ty kochana jesteś! [emoji173] zawsze umiesz podtrzymać na duchu [emoji173] Miejmy nadzieję że będzie tak jak piszesz. Ale wiadomo stres jest, choć bardzo bym chciała dzieciątka to gdzieś ten cycek w tyle głowy cały czas siedzi... [emoji57]
na pewno nie bedzie zle!!! ja mam 3 wielkie cysty, 2 razy sciagany plyn z nich i caly czas wracaja... pan doktor powiedzial, ze jak urodze dzidzie to podczas karmienia same sie wchlona. takze nie przejmuj sie wlokniakami. i trzymam kciuki za 2 kreseczki!!!

Być może masz rację, że tak jest. Tak mówią że dziecko pojawia się w odpowiednim momencie [emoji4] Dziękuję Ci BARDZO za wsparcie i za ciepłe słowa! [emoji173] One dużo mi dają [emoji7]
Może coś mam haha [emoji1787]
Zawsze się powtarza, że jak się pojawia dziecko, to wszystko się zaczyna układać, więc nie bój się kochana! Będziesz zdrowa i wszystko będzie tak jak ma być! :) jeśli będziesz w ciąży to znaczy, że tak ma być i że to jest dobry moment.

reklama
Do góry