reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Masz jakiś link do tych testów?

Ja mam te to są te tanie wrzucam w apke w telefon i od razu mam wynik mega dokładne ale nie znalazłam ich w Polsce . Może ty znajdziesz odpisz nazwę
Około 50zl - 25 sztuk

Ja dziś 26 dc, @na 23.01
Już swiruje ze mi się coś tam pieprzy w tych jajnikach
Ja mam mieć @ 22 w środę ja mam jak w zegarku max jeden dzień później . To razem czekamy oby nie przyszła @ . Ja tez odczuwalam jajniki ale dwa dni temu teraz cisza tylko gardło mnie bóli a tak to raczej nic się nie zapowiada żeby tam coś było .

Ja mam tak różnie w grudniu spóźnił mi się 2 dni ale zrobiłam test i @ przyszedł na zawołanie [emoji23]
Ja mam mieć @ 22 w środę ja mam jak w zegarku max jeden dzień później . To razem czekamy oby nie przyszła @ . Ja tez odczuwalam jajniki ale dwa dni temu teraz cisza tylko gardło mnie bóli a tak to raczej nic się nie zapowiada żeby tam coś było .

reklama
Do góry