Daraa_94
Fanka BB :)
I @ brak? Myślałam, że będzie super wynik
28 dzień cyklu, 15 dni po owu z monitoringu...
Beta 0,2 hmm... niezłe jajka!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
28 dzień cyklu, 15 dni po owu z monitoringu...
Przykro mi ale .... najgorsze są rozczarowania dlatego ja się już nie nakręcam bo najgorsze jest się nakręcić a potem rozczarować. Lepiej się nastawić ze raczej się nie udało lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarowac. 3mam kciuki Aga żeby ten następny cykl był twój szczęśliwy28 dzień cyklu, 15 dni po owu z monitoringu...
I @ brak? Myślałam, że będzie super wynik
Przykro mi ale .... najgorsze są rozczarowania dlatego ja się już nie nakręcam bo najgorsze jest się nakręcić a potem rozczarować. Lepiej się nastawić ze raczej się nie udało lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarowac. 3mam kciuki Aga żeby ten następny cykl był twój szczęśliwy
A czemu w marcu coś pisałaś ale tyle się naczytalam ze mi umklo. Długo się już starasz ?Następny w marcu albo i dalej hahaa niby Luteina, którą biorę ma przyspieszyć okres
. Halo okres, gdzie jesteś?
A czemu w marcu coś pisałaś ale tyle się naczytalam ze mi umklo. Długo się już starasz ?
Miałam tego nie używać w razie konieczności juz to mój 3ci cykl starań po dłuższej przerwie trzeba było się odbudować.
I tak myślę mam i oviterelle i clo i chyba to użyje w następnym miesiącu ze względu na ten monitoring co mam przynajmniej będę mieć wszystko pod kontrolą. Ale boję się jednego gdzieś wyczytałam ze clo uposledza endometrium a ja mam samo w sobie juz cienkie oprócz tego cyklu a może się uda to będzie moja metoda na przyszły miesiąc . A jak mi się uda to odstąpię której z was za free mam ten zastrzyk i tabletki clo i mam ten drogi na zbicie PRL 130zl 1op mam dwa
Co masz na PRL?