reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja robiłam badanie podstawowe na 2 mutacje najczęściej występujące. Wyszła jedna mutacja heterozygotyczna. Mas zrobił badanie rozszerzone na 33 mutacje cftr za 880 zł i wyszedł wynik prawidłowy. Ale genetyk mówi ze jeszcze są takie baaaardzo rzadkie mutacje które nie da wykrywane w tym badaniu i jest jeszcze jakieś dokładniejsze. Gdzie wykonywałas to badanie i jaka dokładnie jest nazwa tego badania ? Będę wdzięczna za odpowiedz
To badanie męża gdzie jest w opisie że jest wykryta mutacja było robione w Invikcie, a to moje o nazwie mukowiscydoza 3 robiłam w Medgenie. Medgen ma pewnie na stronie dokładniejszy opis co to badanie sprawdza. Na samym wyniku faktycznie duzo nie widać. Nie znam się na tym jakoś bardziej, bo u nas wyszło tak, że u mnie ok, a u męża jest problem. Może jest inaczej jak u kobiety jest coś nie halo a u męża ok. Ciężko mi coś doradzić 😕

reklama
Dzienkiii, dziennnki ;)
No tak jak kupujesz to nasz wybór ;)
A co do podłogi to tak drewienko 😍
My teraz do nowego mieszkania chcieliśmy drewno na podłodze. Ale marzenia jedno, a życie drugie😊 kalkulacja kosztów pozwoliła jedynie na drewno w salonie😉reszta mieszkania to już panele. I tak to jest😊
I tak się cieszę, że chociaż ten salon będzie taki wymarzony😊

Ja też uszyłam śpiworek dla mojej przyjaciółki synka ;) ale ja szczerze to lubię kupować materiały ;) nie lubię przerabiać [emoji41] ale zdarza mi się czmychnąć do lumpa i kupić coś ogromniastego a pózniej uszyć z tego sukienkę[emoji56] bo szczerze to najbardziej lubię szyć sukienki [emoji41]

Teraz jak będę szyła śpiworek dla mojego bąbelka to zrobię większy ten „kaptur” [emoji4]
Ale czad! Jak Wy to robicie dziewczyny??? Szacun!

Martwie sie troche bo caly czas mnie tak cmi w podbrzuszu 🤔 Czuje ze tam sie cos dzieje i niby znam to uczucie ale nie moge dopasowac :dry: Nie wiem czy w pn sie nie wybiore do swojego miejscowego gina. Czy to mozliwe ze od tabletek anty?
The nighy we met by lord huron wpiszcie sobie wlasnie zatanczylismy z lukaszem wolnego ;)
On taki wielki a ❤ ma jeszcze wieksze. Na strzelnicy wymiata. Wyslalabym zdjecie ale boje sie ze bedziecie sie smiac ;) Po strzelnicy poechalismy do moich rodzicow bo tam przyjechla moja chrzesna. Imprezka na calego pieczen na roznie i te sprawy kobietki z kielichami winka a faceci z wodeczka fuuuuujjj bllleee. Dostalam od cioci 100 euro 😍 ja tez jej dalam prezent. Ale ucieklismy stamtad szybciutko pod pretekstem. Jutro pojedziemy na obiad.

My teraz do nowego mieszkania chcieliśmy drewno na podłodze. Ale marzenia jedno, a życie drugie😊 kalkulacja kosztów pozwoliła jedynie na drewno w salonie😉reszta mieszkania to już panele. I tak to jest😊
I tak się cieszę, że chociaż ten salon będzie taki wymarzony😊
My jesteśmy w trakcie budowy domu i będziemy mieli drewno ;) wole trochę poczekać je wyłożyć ;)
Ale tak jak mówisz plany jedno a życie drugie 😊

reklama
Do góry