reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj nie ma. Ja dostałam dziś kopniaka w formie bety 0,2 także w miarę możliwości bardzo bardzo ostrożnie podchodź do tych tematów @Daraa_94

Oczywiście trzymam kciuki za pozytywne wiadomości :)
Ojjj to smuteczek ☹️ bardzo nie fajnie! Jednak idąc optymistycznym tokiem powiem, że następny cykl na bank będzie Twój! Uda się nam w końcu na pewno ❤️ jednym szybciej, drugim później ale wierzę, że każda z nas w końcu zobaczy te piekne ll lub dodatnia betę ❤️

Gdyby nie te jajniki to czekałabym na @ ale oczywiście muszą być jakieś "znaki" żeby berecik zryło
Mnie jak przyjmowali na oddzial to nie pytali czy kestem chora czy nie i czy mam okres albo w ktorym jestem dniu. Kazdy hormon mial podane normy dla danej fazy cyklu. Po prostu umowili mnie chyba na najblizszy termin jaki mieli ale i tak dzwonili i przekladali bo nie bylo lozek wolnych. Ostatecznie zadzwonilam i powiedzialam ze albo mnie przyjmuja jak tylko sie lozko zwolni albo niech oddaja skierowanie i ide gdzies indziej. Oddzwonila ordynator na drugi dzien i mialam byc za 2 dni. Z jakiego miasta jestes?
Ja jestem spod kielc.
Aha to jescze inaczej mi i jeden lekarz i drugi mowil ze te badania hotkonalnr maja byc 3-5 dc i jest oddzialowa i z jia mam sie umawiac zeby miec wziela mam dzwonic w 1dc czy jest miejsce to mnie przyjmia a jak dzwonilam to jej 1 nie bylo miejsca 2 jej nie bylo a dzisiaj lekarz mowil bo z tego samego szpitala ze ona chora jest to ja mam czekac az ona wyzdrowieje no ludzie wiem wlasnie ze z roznej fazie mi narazie kazali w czasie miesiaczki, i tylko zeby z jia sie umawiac i nie przegadasz

Ojjj to smuteczek ☹ bardzo nie fajnie! Jednak idąc optymistycznym tokiem powiem, że następny cykl na bank będzie Twój! Uda się nam w końcu na pewno ❤ jednym szybciej, drugim później ale wierzę, że każda z nas w końcu zobaczy te piekne ll lub dodatnia betę ❤

Tylko muszę czekać minimum do marca :( bo mam tylko 1 stronę drożną. Właśnie to czekanie jest najgorsze!

Poważnie?? :( Przegapiłam post . Tak dużo tu napisałyscie w ciągu dnia 🤦‍♀️.
Przykro mi ale jeszcze @ nie ma ??to trzymam kciuki ✊✊

Nie ma bo chyba za długo przyjmowałam Luteinę. Myślałam, że do końca II fazy się to bierze a nie tam przez 7 dni... no trudno. Teraz będę mądrzejsza, bo z dr się nie dogadaliśmy tak mi się wydaje.

reklama
Prolaktyna w drugiej fazie cyklu rosnie dlatego lekarze zalecaja robic na poczatku cyklu ;)
No właśnie mi lekarka powiedziała żebym zrobiła. Potem ktoś napisał że robi się ją dwa razy na początku i na końcu. Pielęgniarka to potwierdziła przy pobieraniu. Spytała tylko czy się nie denerwowałam i czy przypadkiem nue biegłam z trajka,autobusu bo to wrażliwy hormon. Nie lubi pośpiechu i nerwów🤷‍♀️ Być może lepiej robić w pierwszej fazie🧐🤔

Do góry