reklama
bazylia128
Fanka BB :)
@Aduś16 tak bardzo mi przykro. Jak zwykle nie wiem, nie potrafie odpowiednio zareagowac. Najchetniej poporostu bym z Tobą pomilczala. Ale prosze Cie i bede to robic kazdego dnia. Bylas zapisana juz Gamety. Zachodisz w ciaze, ja wiem ze to żadne pocieszenie. Ale kolejna stymulacja DA zdrowa ciążę. Twoj przypadek Nas tutaj zszokowal. Ja nie moge spac. Jednak wszystko jest mozliwe. ALE wiem jedno, to nie złamie tak silną kobietę, jaką jestes!!!! Bylas i jestes naszym kanonem, modelem. Nie zostawiaj nas samych ☹NIC tak łukasz mowi to boli to nic teraz placze no po prostu nie wierze to sie mze

bazylia128
bazylia128
zrobie napewno moze nawet dzisiajTakież wyszły. Ciut przydługo w piecu ale smaczne[emoji3] @bazylia128, @neitaskitchen, @Liliana87 tak to wygląda [emoji3] dla nas io plus cukrowcy super
Robiłam na bazie tego przepisu
![]()
No ale jakbym go nie zmodyfikowała to nie byłabym sobą[emoji23] więc jest więcej wiórek, masła, zamiast cukru zwykłego banany i cukier kokosowy, maka żytnia. No i blendować wiórek mi się nie chciało, są całe w ciastkach.Zobacz załącznik 1069968
bazylia128
NIE... Lukasz skonczyl politechnike i jest projektantem budowlanym. Nie znosze policjantow PRZEPRASZAM mialam kiedys staz to byla moja pierwsza praca i to co sie naogladalam, nasluchalam, NAPATRZYLAM 

bazylia128
@Camilleka moje trzy chrostki sie utrzymuje ale chyba sie susza bo swedzialy i jakby takie skorki z nich odchodza. Zastanawiam sie czy to nie jakas reakcja na te moje nowe specyfiki. Pije: pokrzywe, aloes i pigwe po kieliszku dziennie 
bazylia128
Ty sie skup na sobie. Moze to egoistyczne ale traktuje Toją ciaże niemalze jak swoja. Dzisiaj prosze na spacerek z psiurami.O boże, nie wierzę [emoji22][emoji22][emoji22]. Nawet nie wiem co Ci napisać [emoji22]. Bardzo współczuję, nie tego się spodziewałam i Ty też [emoji22]. Jezu [emoji22]
bazylia128
Łukasz jest miłośnikiem wilków.Wszystkie koszulki kupuje z wilkami. Mnie to wkurza i sama mu kupuje t-shirty. Jak szlam na punkcje to mi kupil ryczacego wilka. Jak mnie budzili to sie smiali ze mnieJa też uszyłam śpiworek dla mojej przyjaciółki synkaale ja szczerze to lubię kupować materiały
nie lubię przerabiać
ale zdarza mi się czmychnąć do lumpa i kupić coś ogromniastego a pózniej uszyć z tego sukienkę
bo szczerze to najbardziej lubię szyć sukienki
Teraz jak będę szyła śpiworek dla mojego bąbelka to zrobię większy ten „kaptur”![]()
bazylia128
Dobra jestNawet nie wiem czy to dobry moment, żeby pisać, ale pewnie żaden nie jest teraz dobry. Mam już te moje dzisiejsze wyniki i ni ch*** nie wiem jak to ugryźć...
Glukoza na czczo 94.2
po 1h: 99.5
po 2h: 91.6
Insulina na czczo 6.37
Po 1 h: 48.68
Po 2 h: 26.43
Ktoś to kuma?

Moja insulina:
po godzinie 130
po dwoch170
przy czym cukier w normie
na czczo 94