reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Norprolac 75 to jest ten lepszy na zbicie PRL kosztuje około 130zl . Mam cale dwa opakowania.
W ogóle jak mi się uda zajść to odstąpię bo mam trochę tego zaduzo i na pewno nie będę potrzebować aż tyle
Jeny ile Ty masz tych opakowań [emoji16] eh poczekam na endo zobaczymy co on poradzi

reklama
Jeny ile Ty masz tych opakowań [emoji16] eh poczekam na endo zobaczymy co on poradzi
Mam dużo dużo więcej ale tamto będę potrzebować witaminy itp przez całą ciążę . Mam jeszcze 12 słoiczków z solgara witamin inne witaminy jeszcze . Jeszcze mam zastrzyki z heparyny na 3cale miesiące w ciąży ale nie będę brać tych zastrzyków zacznę od Aspiryny zobaczymy

Ania ales Ty przygotowana! [emoji3590]

My dzis swietujemy 2lata razem ;) [emoji3059][emoji3059]
Nie robiła bym takich zapasów jakbym mieszkała w pl. W Polsce wydaje mi się wszystko łatwiej można pójść do lekarza a jak ci się nie spodoba to do następnego a tu nie mam wyboru nie podoba się to leć do polski. Wizyty z lekarzem mam teraz raz do roku następna wizytę tu u specjalisty mam w październiku no i czekaj tyle 😔.
No to swietujcie oh kiedy u mnie było 2lata nie pamiętam my juz razem 15lat i dziecka brak nadal 😒 choć staramy się półtora roku tak w sumie .

Nie robiła bym takich zapasów jakbym mieszkała w pl. W Polsce wydaje mi się wszystko łatwiej można pójść do lekarza a jak ci się nie spodoba to do następnego a tu nie mam wyboru nie podoba się to leć do polski. Wizyty z lekarzem mam teraz raz do roku następna wizytę tu u specjalisty mam w październiku no i czekaj tyle [emoji17].
No to swietujcie oh kiedy u mnie było 2lata nie pamiętam my juz razem 15lat i dziecka brak nadal [emoji19] choć staramy się półtora roku tak w sumie .

Ja tez sie bede chyba wybierac do PL na badania itp. Nie wiem tylko jak rozwiaze badania na poczatku i po owulacji badania. [emoji2358]

My 2 lata razem, a mam wrazenie ze znam go dluzej. ;)

Dara.. o nie :( ile dpo jestes ?

Ja tez sie bede chyba wybierac do PL na badania itp. Nie wiem tylko jak rozwiaze badania na poczatku i po owulacji badania. [emoji2358]

Właśnie to mnie zniechęca żeby zrobić wszystkie badania musze być od 3go dnia cyklu w Polsce do 21 dnia cyklu bo takie badanie wtedy takie wtedy itp

Aż 12 dpo [emoji16] ale jakoś wiedziałam, że nic z tego za mało było przytulanek...

reklama
Aż 12 dpo [emoji16] ale jakoś wiedziałam, że nic z tego za mało było przytulanek...
Daria to nie od tego zależy . W miesiącu kiedy zaciazylam było tylko jeden raz . Bo mieliśmy gości i nie było kiedy i czasu . Tylko akurat wtedy też 1szy raz nie myślałam ten cykl akurat uznałam za stratny wiesz jakie było moje rozczarowanie oczywiście pozytywne. zatestowalam w razie "w" 2 dni przed okresem biel myślę no ale czego się spodziewałam jak tylko raz było i jeszcze tak żeby było hehe to był 12dpo potem w 13dpo nie testowalam bo temp spadła z 37.15 do 36.90 myślę @ nadchodzi na następny dzień 14dpo temp poszła do góry aż do 37.20 myślę co jest zatestowalam i taki wyraźny test był ze szok . Wyraźny ale kontrolna kreska była mocniejsza. Lekarz mi mówił ze jak temp spada przed okresem a potem szybuje do góry to wtedy jest implantacja zarodka wiec u mnie implantacja była na przełomie 12/13 dpo a 14 juz piękny test . Potem 16 lub 17 dpo to już dwie piękne krechy grube. Wiec wiem po sobie ze testować najwcześniej 14dpo ale jak tu być spokojnym przez te całe 2 tyg długie tygodnie u mnie się ciągną te dni jak żadne

Do góry