Karolina94
Fanka BB :)
Pink nie ale bobo takCzy Was tez bobo test lub Pink oszukał kiedyś? [emoji848][emoji848][emoji31][emoji31]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pink nie ale bobo takCzy Was tez bobo test lub Pink oszukał kiedyś? [emoji848][emoji848][emoji31][emoji31]
U mnie najgorsze jest znoszenie kaca. Na serio jakbym to miała. Kawa nie za bardzo pochodzi, fajki też [emoji16]
Haha no moja biel ma być jedyną jutroBoszeeee.... człek stary i durny...
Oczywiście zapasy testów ciążowych w domu leżą... wiec myśle sobie po powrocie z pracy „co mi tam szkodzi...” @olaaa7 miala taka super pozytywna sytuacje, to może i mi się udało
No i co? Durna ja
Zrobiłam... nawet dwa... jeden bielszy od drugiego
Ehhhhhh my kobitki... zero cierpliwości ale za to ogrom nadziei
P.S. @Mrufka®®® Ty mi rano przynieś szczęściebo znając mnie to nie odpuszczę i zatestuje
![]()
To sa tygodnie od zaplodnieniaNo właśnie w moim labo inne normy Zobacz załącznik 1070970
Czy tam jest druga kreskaBędę Wasza testerka testów [emoji23]
Chyba znowu mnie oszukuje... Dziś podejrzewam że 8dpo (wg objawów) i 42dc Zobacz załącznik 1070922
Haha no moja biel ma być jedyną jutro
Ja na pewno jutro testuję. Ledwo się powstrzymałam żeby nie zrobić testu pod paczkomatem jak wracałam z pracy a tak mi się siusiu chciało![]()
Powiedziałam sobie, że już czekam do @ bez testówCzemu jeszcze nie testujesz kochana?
Zazdroszcze samozaparciaPowiedziałam sobie, że już czekam do @ bez testów![]()
To zaledwie tydzień, a już czuję, że nic z tego w tym miesiącuZazdroszcze samozaparcia![]()