reklama
sewa
mamuśka ;-)
Sewcia,popij gorącą herbatką.![]()
Tak też zrobiłam

Ewcia ja uwielbiam śledzie w każdej postaci

Rety bale dzieci..... wszystko przed nami. Ciekawe jak to będzie z moim Jędrkiem

jasmina111
Fan(ka)
witam ponownie wszystkich
Sewa - ale zjadlabym sobie takiego sledzika.
Teraz karmie Dawidka piersia wiec sledzik to raczej odpada? Maly ma 5,5 miesiaca.
Ale ostatnio to mam takie zachciewajki ze sama sie dziwie sobie. A po ciazy to chyba jestem uzalezniona od slodyczy, naprawde. Zawsze bylam lakomczuchem ale teraz to wiem ze przesadzam.
Jasminka dzisiaj na obiad nie zjadla zupy tylko kasze gryczana polana sosem z miesa i troche surowki z marchewki. Hura w koncu cos nowego.:-)
Sewa - ale zjadlabym sobie takiego sledzika.
Teraz karmie Dawidka piersia wiec sledzik to raczej odpada? Maly ma 5,5 miesiaca.
Ale ostatnio to mam takie zachciewajki ze sama sie dziwie sobie. A po ciazy to chyba jestem uzalezniona od slodyczy, naprawde. Zawsze bylam lakomczuchem ale teraz to wiem ze przesadzam.
Jasminka dzisiaj na obiad nie zjadla zupy tylko kasze gryczana polana sosem z miesa i troche surowki z marchewki. Hura w koncu cos nowego.:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dziękuję wam bardzo za ciepłe słowa. Te krople ma Adrian brac za jskiś tydzień to mam nadzieję że uda nam się to załatwic. Zobaczymy co powie mi pani w aptece w poniedziałek.
A moje dzieci dziś malowały farbami. Skończyło się to mega bałaganem a Magda wpadła w histerię bo nie pozwoliłam jej oblizac palców. Eh jaką ja mam upartą babę w domu
A moje dzieci dziś malowały farbami. Skończyło się to mega bałaganem a Magda wpadła w histerię bo nie pozwoliłam jej oblizac palców. Eh jaką ja mam upartą babę w domu

Marta1981
Rodzyneczka
Ewcia,choinkę mamy 1 lutego
.

.Zgadnijcie kto wkleja buźki
.

E
Ewcia81
Gość
no dokladnieeeeOj widzę że szykowanie dzieci na bal zajmuje strasznie dużo czasu chyba jeszcze bardziej to przeżywamy niz jak same miałybyśmy gdzieś pójść![]()
no,a kto my dzieic mamy takie zdolne,,,,no późno jakoś ta choinka u ciebie,,,Ewcia,choinkę mamy 1 lutego.
.Zgadnijcie kto wkleja buźki
.
sikorecZka fajne zdjatkow pospidie madzia,,hehe malujaca farbeckzmai,,superr
E
Ewcia81
Gość
BYlam odebrałam strój,,był--mają szczęście,bo bym im
,,ale spoko,,,nawet lizaczka Matu dostał...
no i oto przebranie,,tylko spodnie musiałam skrócic i rękawki,bo za długie to na mojego maluszka...
OTO STRAZAK MATEUSZ:-):-);-)

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

no i oto przebranie,,tylko spodnie musiałam skrócic i rękawki,bo za długie to na mojego maluszka...
OTO STRAZAK MATEUSZ:-):-);-)

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Marta1981
Rodzyneczka

[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]

[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)
reklama
E
Ewcia81
Gość
nono niezły pirat,,,heeepowiększ
![]()
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
![]()
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)
na mojego małego malo bylo,bo on mały,chudy,,,a same wielie takie,,,ach ale cos ma i jakos bedzie wygladał...
Podziel się: