reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj widzę że szykowanie dzieci na bal zajmuje strasznie dużo czasu chyba jeszcze bardziej to przeżywamy niz jak same miałybyśmy gdzieś pójść:-D

reklama
witam ponownie wszystkich

Sewa - ale zjadlabym sobie takiego sledzika.
Teraz karmie Dawidka piersia wiec sledzik to raczej odpada? Maly ma 5,5 miesiaca.
Ale ostatnio to mam takie zachciewajki ze sama sie dziwie sobie. A po ciazy to chyba jestem uzalezniona od slodyczy, naprawde. Zawsze bylam lakomczuchem ale teraz to wiem ze przesadzam.
Jasminka dzisiaj na obiad nie zjadla zupy tylko kasze gryczana polana sosem z miesa i troche surowki z marchewki. Hura w koncu cos nowego.:-)

Dziękuję wam bardzo za ciepłe słowa. Te krople ma Adrian brac za jskiś tydzień to mam nadzieję że uda nam się to załatwic. Zobaczymy co powie mi pani w aptece w poniedziałek.
A moje dzieci dziś malowały farbami. Skończyło się to mega bałaganem a Magda wpadła w histerię bo nie pozwoliłam jej oblizac palców. Eh jaką ja mam upartą babę w domu:baffled:
18203413099.jpg

No ale wyglądała superowo:-):-)Mój mały też uarciuch:dry::dry:Jak nie może czegoś dostac to ryczy, rzuca sie i zaczyna bić:-:)-(

Oj widzę że szykowanie dzieci na bal zajmuje strasznie dużo czasu chyba jeszcze bardziej to przeżywamy niz jak same miałybyśmy gdzieś pójść:-D
no dokladnieeee
Ewcia,choinkę mamy 1 lutego:tak:.:cool::cool::cool::cool::cool::cool::rofl2::rofl2::rofl2::cool2::cool2::growl::growl::rolleyes::rolleyes:.Zgadnijcie kto wkleja buźki:-D.
no,a kto my dzieic mamy takie zdolne,,,,no późno jakoś ta choinka u ciebie,,,

sikorecZka fajne zdjatkow pospidie madzia,,hehe malujaca farbeckzmai,,superr

powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)

reklama
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)
nono niezły pirat,,,heee
na mojego małego malo bylo,bo on mały,chudy,,,a same wielie takie,,,ach ale cos ma i jakos bedzie wygladał...

Do góry