Netiaskitchen
Fanka BB :)
Zajebisty ten Twój MążJa przez endometrioze mam niskie amh. Wcześniej 1,6 tzn dwa lata temu, a teraz 2,4
FSH bez zmian ok 5. Wiesz co lekarz mi zalecił to kupiłamMąż sam czytał i skompletował sobie zestaw witamin tj l - karnityna, l - arginina, koenzym Q10, selen, cynk i kwas foliowy. Siedział i szukał na babyboom

Mojemu sama ogarnęłam co ma brać, właściwie lekarz dał nam poprzednio wybór pro fertil lub fertilman plus i kupiłam to drugie bo było tańsze. Teraz tylko wyjęłam z szafki i mu wcisnęłam, żeby brał
Mojemu sama ogarnęłam co ma brać, właściwie lekarz dał nam poprzednio wybór pro fertil lub fertilman plus i kupiłam to drugie bo było tańsze. Teraz tylko wyjęłam z szafki i mu wcisnęłam, żeby brał 

Ostatnia edycja: 

oczywiście nie namawiam, po prostu bardzo jestem ciekawa jak dzieci wyglądają na USG w 12 i 16/17tygodniu ☺
 oczywiście nie namawiam, po prostu bardzo jestem ciekawa jak dzieci wyglądają na USG w 12 i 16/17tygodniu ☺
		 synuś spał smacznie z rączkami za głową
 synuś spał smacznie z rączkami za głową 

ja Cię kręcę, jak to już na tym etapie dziecko jest podobne do noworodka, niesamowite
 ja Cię kręcę, jak to już na tym etapie dziecko jest podobne do noworodka, niesamowite  mamy szczęście, że żyjemy w tych czasach, ja z tych zdjęć USG kiedyś zrobię sobie album, a kobiety 100lat temu to dopiero jak urodziły wiedziały co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka, a my sobie podglądamy regularnie już w brzuszku od wielkości ziarnka groszku, suuuper
 mamy szczęście, że żyjemy w tych czasach, ja z tych zdjęć USG kiedyś zrobię sobie album, a kobiety 100lat temu to dopiero jak urodziły wiedziały co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka, a my sobie podglądamy regularnie już w brzuszku od wielkości ziarnka groszku, suuuper 

to teraz czekamy na twoje kolejne zdjęcie, a raczej dzidzi
 to teraz czekamy na twoje kolejne zdjęcie, a raczej dzidzi