Rudaa94
Fanka BB :)
Ty to wgl w bliskich okolicach bo praktycznie Bialystok
Chyba tylko ja[emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tylko ja[emoji85]
WitamyyoŁagiewniki
![]()
Hmmm u mnie słabo widzę to w tym cyklu ale mam jakiś dziwny objaw. Jak nie palę WGL to ból głowy przechodzi, jak tylkopoczuje tym papierosów to tak głowa boli że wytrzymać nie mogę hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Normalnie nie wiem co to jest ale pierwszy raz mam takie dziwactwo! I to od 3 dni [emoji23][emoji23][emoji23] Jaja jak berety [emoji23][emoji23]
Bo to koniec świata xDTroszkę, ale to miał być typowy wypoczynek- wdychanie jodu, spacery etc, aczkolwiek czasami nie było gdzie zjeść obiadu![]()
Ooo bywam tam przejazdem na ruczaj na ujyoŁagiewniki
![]()
I ja południe KrakowaPiątkawitamy
nie jestem sama a jest nas przynajmniej 3
z której strony?
![]()
Ja tez slabo to ogolnie widze, ale jak na osobe w ciazy spozywczej chociaz diete trzymamprawie paczke chipsow zjadlam nie wiem kiedy
![]()
A jaki powinien być po owulacji, a przed zagnieżdżeniem?? Bo szczerze do końca się nie znam...No i dupa blada![]()
Odebrałam swoje wyniki 21 dc progesteron 13,20 mg/ml