reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Kochane ja dziś tak dużo zrozumiałam i do mnie w końcu dotarło ze jak mi będzie dane to będę mieć . Trafiłam poprostu na kogoś kto w końcu mi przemówił.
Aż sobie herbatkę kupiłam DETOX Z SELENEM MIETOWA haha na rozluźnienie "dupy ".

DZIEWCZYNY podpowiem wam tylko jedno ten film pokazuje Kiedy tak naprawdę przychodzi dziecko . W którym momencie. Miłego oglądania.
Monika ja też mam jakieś tam problemy bo straciłam dwie ciążę ale się nie poddaje walczę dalej może i kiedyś do mnie przyjdzie . Ale teraz już chce na luzie.

Żeby mój taki był chętny do robienia słodkości [emoji23]

To jego 3 podejście...

Raz robił ciasto snikers (jadłam z łzami w oczach a on się zajadał :o :o ) na bazie mleka w proszku - masakra. A potem tort dla mamy - to już mu wyszło :D Banany przekladane budyniem i biszkoptem wiadomo ;)
Teraz podejście 3 , także od niedawna go wzieło na kulinaria. Dopiero w tym roku.

A w niedziele ma robić kurczaka w sosie sojowym :happy2:

Uhuhu... to zazdro! Żeby mój tak się ogarnął do kuchni.[emoji23] Raz mnie tylko zaskoczył jak zrobił mielone z płynnym jajkiem w środku. Było tak pyszne że prawie z krzesła spadlam [emoji23]
To jego 3 podejście...

Raz robił ciasto snikers (jadłam z łzami w oczach a on się zajadał :o :o ) na bazie mleka w proszku - masakra. A potem tort dla mamy - to już mu wyszło :D Banany przekladane budyniem i biszkoptem wiadomo ;)
Teraz podejście 3 , także od niedawna go wzieło na kulinaria. Dopiero w tym roku.

A w niedziele ma robić kurczaka w sosie sojowym :happy2:

Ja bym tam wolała, by robił obiady. Nie jestem zwolenniczką słodkiego (wiem, wiem dziwna jestem) i nie lubie kremów, bitych śmietan o nie.

Heh to masz tak jak ja. Ja też wolę konkrety A na słodkie muszę mieć ochotę [emoji4] Naprawdę już musi być [emoji4] Ale jakby mąż coś drogo zrobił to chętnie bym wstrząsnęła [emoji4][emoji23]
Ja bym tam wolała, by robił obiady. Nie jestem zwolenniczką słodkiego (wiem, wiem dziwna jestem) i nie lubie kremów, bitych śmietan o nie.

Nie mam dzieci.. Jeszcze..
Monia głowa do góry i dużo siły ci życzę .
Ja tez jeszcze nie mam jak jest mi pisane to będzie jak nie to musze z tym żyć jakoś bo przecież się nie "zabije" z tego powodu jeszcze mam czas mam 32 lata a jak nic nie wyjdzie to sobie znajdę hobby może adoptuje czas zweryfikuje.
Teraz postanawiam więcej zadbać o siebie zumba jakieś fitness dobra muzyka wino dobry sex a nie wyliczanki cholera wie co bo mnie to już do depresji prowadziło.

Dziś naprawdę dziewczyny gdy mialam ten monitoring ta babka mnie "ochrzanila" trochę ze się tak doluje przygnebiam a nie skupiam się na rzeczach innych . Prze moje zagubienie zapomniałam co jest w życiu ważne mamy siebie jesteśmy zdrowi Jak Bóg da to będzie dziecko to jest takie dopełnienie dziecko a nie priorytet bo jak nie będzie to sobie w lep szczele.
Ja naprawdę trafiłam dziś na kobietę z takim sercem ona powinna się psycholog nazywać a nie ultrosonografistka (tu w UK osoba która robi usg to ultrosonograf ) z ginekologiem mam tylko jedną wizytę w 13dc i ona będzie decydować czy wbijamy zastrzyk . Ale wiem jedno to mój ostatni cykl monitorujacy.
Zapisuje się na masaż relaksujący na przyszły weekend 😍😊 na półtora godziny relaksu. Musze coś zrobić dla siebie tak mi ta kobita nagadala ze nawet tak mamy nie słucham 😂 ani męża 😂
Chyba do mnie dotarło najważniejsze .
Wiecie jak mi dziś ulzylo. ..
Sorki ze zanudzam tym ale docenilam w końcu to co mam a nie ból dupy czego nie mam a powinnam mieć już natychmiast.

reklama
Monia głowa do góry i dużo siły ci życzę .
Ja tez jeszcze nie mam jak jest mi pisane to będzie jak nie to musze z tym żyć jakoś bo przecież się nie "zabije" z tego powodu jeszcze mam czas mam 32 lata a jak nic nie wyjdzie to sobie znajdę hobby może adoptuje czas zweryfikuje.
Teraz postanawiam więcej zadbać o siebie zumba jakieś fitness dobra muzyka wino dobry sex a nie wyliczanki cholera wie co bo mnie to już do depresji prowadziło.

Dziś naprawdę dziewczyny gdy mialam ten monitoring ta babka mnie "ochrzanila" trochę ze się tak doluje przygnebiam a nie skupiam się na rzeczach innych . Prze moje zagubienie zapomniałam co jest w życiu ważne mamy siebie jesteśmy zdrowi Jak Bóg da to będzie dziecko to jest takie dopełnienie dziecko a nie priorytet bo jak nie będzie to sobie w lep szczele.
Ja naprawdę trafiłam dziś na kobietę z takim sercem ona powinna się psycholog nazywać a nie ultrosonografistka (tu w UK osoba która robi usg to ultrosonograf ) z ginekologiem mam tylko jedną wizytę w 13dc i ona będzie decydować czy wbijamy zastrzyk . Ale wiem jedno to mój ostatni cykl monitorujacy.
Zapisuje się na masaż relaksujący na przyszły weekend 😍😊 na półtora godziny relaksu. Musze coś zrobić dla siebie tak mi ta kobita nagadala ze nawet tak mamy nie słucham 😂 ani męża 😂
Chyba do mnie dotarło najważniejsze .
Wiecie jak mi dziś ulzylo. ..
Sorki ze zanudzam tym ale docenilam w końcu to co mam a nie ból dupy czego nie mam a powinnam mieć już natychmiast.

Szkoda, że faceci tak nie myślą. Mojemu nie wystarcza to, że mamy siebie. Nawet opcja adopcji.
Mój facet to stawia jako cel nr 1 i jeszcze mówi "no mogę się poświęcić i poczekać ten rok" a co będzie potem to będziemy myśleć - wiem co bedzie - rozstaniemy się. NIe dam mu tego, czego chce. Możecie się tylko domyślać kobiety jak ja się mogę z tym czuć...

O masaż, super opcja. Masażu nigdy za wiele :) ;) Ciesze sie, że myślisz o sobie trochę :) :)

Nie zanudzasz, spokojnie.

Film obejrzany, ciekawy. Trochę naciągany, ale można się doszukać wielu cennych informacji :)

Do góry