W sumie ja tez widze... myśle ze może jeszcze za wcześnie na test?Ja wszędzie widze te kreski..
reklama
Hahaha a to zawsze ogromy dylemat jakiej firmyMoj tak samodzwoni pyta co chwile czy z tej firmy czy innej
(co to za różnica
)albo gdzie znajde jajka
masakra z tymi chlopami . Ciekawa jestem co oni by zrobili bez nas
Ja tez dzis rano mowie do meza nie mam siły sprzątać. On oczywiście ,, a po co masz sprzątać przecież jest czysto,, ja oczywiście ciekawe gdziechyba u mnie w szafie
Właśnie skonczylam sprzątać i zabieram się za jakas obiado-kolacje. Nie mam pomyslu żadnego![]()

bazylia128
Fanka BB :)
Chce juz dzisiaj spac. Kiepski tez dzien. Chce juz rano wstac i pic kawe. @Tasza ty to tej kawy wypijasz jakimis hektolitrami
JApije dwie ale jedna za drugą. Czasami dopijam trzecia. Ale robie slabą z ekspresu z mlekiem. Kawy tez nie odstawie. Staram sie pic dobrą. Oczywiście jakbym zaszla w ciaąże to wszystko odstawie...
Czarna1985
Dokładnie tak jestHahaha a to zawsze ogromy dylemat jakiej firmy. A przy okazji kupi mnóstwo ******* z których niewiadomo czy to pozniej jeść czy patrzeć
![]()

cikulinka
A ja wam powiem ze strasznie na piła bym się grzanca tak strasznie mi się chce ale wiem nie wolno po transferze. .... kurcze jeszcze tylko jutro niedziela poniedziałek i wtorek zleca a potem w środę na bete hcg kurcze pieczone ......Zaczynam strach się
Czarna1985
Bedzie dobrze . Trzymam kciukiA ja wam powiem ze strasznie na piła bym się grzanca tak strasznie mi się chce ale wiem nie wolno po transferze. .... kurcze jeszcze tylko jutro niedziela poniedziałek i wtorek zleca a potem w środę na bete hcg kurcze pieczone ......Zaczynam strach się
Ja wlasnie pije czerwone winko póki jeszcze moge

Podziel się przepisemNo dziewczyny sobota to i ciasto dziś dyniowe z przyprawa piernikowa a do tego tez zupa dniowano i w nocy nad ranem znów miałam te bule okresowe![]()
znów się martwię chociaż wiem ze nie jestem w stanie nic zrobić

Ty robisz betę w środę o ile dobrze pamietam, ja w piątek.
I tym razem sobie obiecałam ze żyje normalnie, nie szukam objawów,bo to może wszystko oznaczać. Mam zamiar dzielnie wytrwać do piątku

Nie martw się, bo nic to nie da

bazylia128
Jakie winko pijasz? Moze sobie zapodam za jakis czas na endo.Bedzie dobrze . Trzymam kciuki
Ja wlasnie pije czerwone winko póki jeszcze moge![]()
cikulinka
Mój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalecDokładnie tak jestalbo najlepsze jest jak mu napisze maka i dzwoni i pyta jaka bo jest tortowa, poznańska itd
![]()
reklama
Eh te chłopyMój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec

Ale wiesz, teraz tak mysle, ze Twój to jest mistrz promocji hihi
Ostatnia edycja:
Podziel się: