reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

To mnie teraz nastraszylas. Ale apteka nie odbiera, będę probowac od poniedziałku.

Nie chciałam straszyć ale naprawdę sama to przeszłam na początku roku , byłam wściekła na lekarza ze dopiero w sobotę dał mi receptę jak przecież w czwartek byłam . A miałam zaledwie 8 godzin do zastrzyku a w max go nie było . Myśle ze sytuacja mogła się zmienić już , może się dogadali . I tez niewiem jak tam bo ja pisze o Opolu

reklama
Lilianka co miesiąc przed okresem rozwodze się i szukam mieszkania na wynajem. Serio,, jak minie okres nie mogę się nadziwić jak mogłam takie wizje w głowie chcieć urzeczywistnić.
A 10 lat temu przy 3 transferze w dniu betowania z nerwów wbiłam sobie nóż na wylot w palec przy krojeniu chleba. Do dzisiaj pamiętam jak serce waliło gdy odbierałam wyniki beta była 64 i mam córkę

Ja strasznie przeżywałam ze straciłam jajowod i zawsze jak idę do nowego lekarza to mowie ze mogli go zostawić a oni mi odpowiadają jakby się ugadali ze właśnie zrosty mogą spowodować kolejna pozamaciczna . Ale ile w tym prawdy to niewiem
Myślę że to prawda... Wodniaki są jeszcze gorsze.. myślę sobie że gdyby mi zostawili jeden z wodniakiem to kolejny transfer mógł się zakończyć tym samym ale po drugiej stronie..

Co z tego kiedy powinny ciemniec a one jaśnieją?
Niestety pewnie beta spada. W zdrowej ciazy beta z dnia na dzien na poczatku rosnie dosc dynamicznie. Przykro mi i pewnie mnie bedziesz nie milo kojarzyc ale na moje oko to biochemia i pewnie spowodowana IO. Ja w 8 dpt przy pustym jaju mialam kreche jak bat czerwona na zwyklym tescie i pojawila sie w niecale pol minuty. Miejmy nadzieje ze sie myle bo bardzo Ci tego zycze... Ale jednak moja teoria sie sprawdza.

Dziewczynki proszę poradzicie coś 🥺 w poniedziałek zaczynam stymulację a od wczoraj coś w oskrzelach zaczęło mi się dziać. Gorączki nie mam, nic nie boli ogólnie nie czuje się chora ale kaszel taki wykrztuśne mnie meczy. Boje się ze odwołają stymulację. Czy ewentualnie antybiotyk w trakcie stymulacji jest możliwy ?
Nie mam już siły sama na siebie 🥺 tak długo czekałam na start a wiecznie coś jak nie złamana noga to teraz oskrzela.
Czy któraś z was chorowała w trakcie stymulacji ?
Niestety takie oslabienie organizmu i infekcje mogą wplynac na jakosc komorek. Co innego przed transferem. Musisz poczekac 24h jak sie sytuacja rozwinie.

Tak, pamiętam. Nawet mam zapisany screen jak mi odpisywalas co i ile brałaś. Kurde, lekarz uważa,ze nie ma potrzeby. Przy pierwszym bralam wszystko tak jak Ty, przy d4ugim sobie relanium sama wydluzylam.. teraz robię jak rozpisal A nospe wzielam wczoraj jedna i dzis jedna... zobaczymy co to będzie.
Mocne [emoji110][emoji110]

Ja strasznie przeżywałam ze straciłam jajowod i zawsze jak idę do nowego lekarza to mowie ze mogli go zostawić a oni mi odpowiadają jakby się ugadali ze właśnie zrosty mogą spowodować kolejna pozamaciczna . Ale ile w tym prawdy to niewiem
Tak, też to slyszalam i tez mi w klinice mowi,ze jak już miałam raz to jeat wieksze ryzyko u mnie,ze się powtorzy

reklama
Do góry