reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie u mnie to samo rano jakby znikał. To dziwne. Choć podobno tak jest :)
Właśnie sobie uświadomiłam , że przez te zastrzyki z heparyny i siniaki na brzuchu nie będę mogła sobie zrobić sesji brzuszkowej z odkrytym brzuchem.
Wiem, że to nic i pierdoła, ale tak dopiero to dotarło do mnie 🙄
O żesz faktycznie...u mnie też sesja odpada że względu na te siniole....chyba że przypudrujemy brzuch jak buzię 😄

No właśnie u mnie to samo rano jakby znikał. To dziwne. Choć podobno tak jest :)
Właśnie sobie uświadomiłam , że przez te zastrzyki z heparyny i siniaki na brzuchu nie będę mogła sobie zrobić sesji brzuszkowej z odkrytym brzuchem.
Wiem, że to nic i pierdoła, ale tak dopiero to dotarło do mnie 🙄
Przecież jest foto shop wszystko za malują

Chce juz dzisiaj spac. Kiepski tez dzien. Chce juz rano wstac i pic kawe. @Tasza ty to tej kawy wypijasz jakimis hektolitrami ;) JApije dwie ale jedna za drugą. Czasami dopijam trzecia. Ale robie slabą z ekspresu z mlekiem. Kawy tez nie odstawie. Staram sie pic dobrą. Oczywiście jakbym zaszla w ciaąże to wszystko odstawie...
No jakoś tak potrzebuję. Jak miałam straszne problemy z autoimmuno i najgorszy okres io to miałam mega parcie na gorzkie rzeczy. Nawet prażoną cykorię potrafiłam chrupać a normalnie to jest nie do przełknięcia. Teraz została mi kawa i czekolada 90. Mnie w trakcie ciąży na pierwsze 2 miesiące odrzuciło totalnie od kawy, potem już piłam normalnie. Po leczeniu mam wrażenie, że organizm odrzuca mi szkodliwe rzeczy sam a skoro kawę akceptowałam to znaczy że była ok.

Mój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec
O jezu, zrobiłaś mi smaka na prawdziwą zupę cebulową... chyba jutro zrobię[emoji4][emoji39]

Oooo widzę, że mamy te same typy[emoji3] też biorę w nero ciacho marchewkowe [emoji3]
Fajnie macie z tym NERO. Ja nie mam u siebie takich lokalow ;( Wieluń ma 23 000 mieszkańców ;( ale wychodzac za Łukasza nie mialo to znaczenia. I tak praca dom, strzelnica, siłownia, forum, Lid, l Moi rodzice No i poza tym Kościól wiecie te sprawy czuwania, Jasna góra :-) :)

reklama
A to super. Ja ostatni rok to latam po calej Polsce . Ja jestem z Boleslawca ,brat mieszka kolo Konina. Moich przyjaciół mam z Torunia i Bydgoszczy a klinike w której sie lecze mam w Gdyni . Doc. Pasnik Łódź i moj endokrynolog Katowice. Masakra[emoji23][emoji23][emoji23] wiec wpraszam sie teraz do Wielunia[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jeżdżę do Bolesławca polować na ceramikę [emoji3]

Do góry