olaaa7
Fanka BB :)
Dziękuję że pytaszOla a jak Ty sie czujesz ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję że pytaszOla a jak Ty sie czujesz ?![]()
Dziękuję że pytaszA chyba coraz lepiej, już żołądek praktycznie nie muli ale nie mam na nic ochoty, jem bo jem bo jak jestem głodna to mnie lekko mdli. Ale nie mam ochoty w sumie na nic, ani słodki gdzie zawsze mogłam jeść ilości nieograniczone tak samo w pierwszej ciąży, ani słone, ani kwaśne. Mam nadzieję, że to też w końcu minie. Dziś 9+4
5 lutego mam pierwszą wizytę u gina z nfz.
A ile dpo?Biel [emoji21]
A ile dpo?
Może betke sprawdź ? [emoji16]11 dni
Poczekam do @zostalo 5 dni to już blisko i wtedy najwyżej zrobięMoże betke sprawdź ? [emoji16]
11 dni
teoretycznie lekarz ma obowiazek zalozyc karte ciazy i powinien zrobic to na pierwszej wizycie gdy potwierdza ciaze, czyli uwidoczni zarodek z bijacym serduszkiem.@Verona26 ja bym nie mówiła bo to wczesna ciąży i różnie może być. Poza tym lepiej jakbyś miała kartę ciąży a tą dostaniesz dopiero koło 8 tygodnia. Przynajmniej u mnie gin nie chciał w pierwszej ciąży wystawić wcześniej.